И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас

...
И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 4 - 10 март: не губете баланс и отделете време за почивка

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че сигурно няма да изневерим на традицията да ви осведомяваме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво чака всяка Edna от 12-те зодии в идващите 7 дни (от 4 до 10 март).

Ако пък желаете да ревизирате кой е вашият Асцендент и какво значи и символизира той за вас и вашия темперамент и орис, изчислете го посредством нашата функционалност "Каква си съгласно асцендента " ТУК.

Ето и какви провокации предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През тази седмица може да очаквате непредвиденото, що се отнася до работата, служебните взаимоотношения и професионалното ви развиване – там ще има промени, а при някои от вас е допустимо даже да настъпят съществени обрати, които да ви тласнат по напълно нова посока. Възможно е неудовлетворението ви да доближи връхната си точка и да пожелаете да си потърсите нова работа; или пък ориста да се намеси и някой да ви изненада с предложение за по-добра позиция.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодии март Pexels

Телец

През тази седмица бъдете по-внимателни, тъй като има риск да изпадате в крайни положения и по този метод да вредите на себе си или на близките. Бъдете умерени, що се отнася до харченето на пари. В страстите и държанието също може да изгубите мярката, само че, даже да знаете, че драматизирате прекомерно, това надали ще ви помогне – възприятията са си усеща и те не се поддават на контрола на разсъдъка.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодии март Pexels

Близнаци

През тази седмица вниманието ви ще бъде ориентирано повече към вътрешния ви свят и интимните ви прекарвания, в сравнение с към работата – в професионалната сфера сякаш всичко ще върви безпрепятствено и надали ще срещате някакви компликации. В персоналния ви живот обаче е допустимо да изплуват проблеми, които до момента не сте забелязвали или за които сте си затваряли очите, защото по този начин ви е било по-лесно.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодии март Pexels

Рак

Тази седмица ще бъде динамична – с промени, диалози и бягане напред-назад. Комуникацията с близките ще бъде много дейна, а е допустимо да си имате взимане-даване с административни или правни служби. Някои от вас може да подпишете значим контракт или да финализирате договорка, върху която сте работили известно време.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодии март Pexels

Лъв

Тази седмица ще е добра за вас. Не мислете за другите – в този момент е моментът да се поглезите и да покажете и на себе си, и на хората към вас, че се оценявате задоволително високо. Направете го, изключително в случай че имате чувството, че не получавате задоволително внимание и обич от индивида до вас – това евентуално е знак, че сте пренебрегвали себе си и не сте си обръщали задоволително внимание.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК .

 зодии март Pexels

Дева

Тази седмица ще е основна за вашия знак, тъй като през нея ще бъде сложено ново начало. При някои измененията ще бъдат неочаквани и може изцяло да преобърнат някоя сфера от живота ви, най-много – визията ви за самите вас. При други трансформациите ще са по-фини и неуловими, а съответните резултати ще се видят по-късно.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодии март Pexels

Везни

През тази седмица се пробвайте да се концентрирайте върху работата и всекидневните си отговорности, а не задълбавайте толкоз в личните си грижи и проблеми, също недейте да се разпореждате кой какво да споделя или да прави. Възможно е да ви обхване безпокойствие или да се сблъскате с нерешени проблеми от предишното.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодии март Pexels

Скорпион

Тази седмица може да се окаже прекомерно значима за тези от вас, които се занимавате с креативна работа или сте вложили душа и сърце в някаква активност или концепция. Възможно е да се случат забавни и непредвидени обрати – да вземем за пример най-сетне да ви се удаде късмет да реализирате концепцията си, да се изявите или да придобиете нов опит.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

 зодии март Pexels

Стрелец

За страдание през тази седмица надали ще съумеете да извършите действителна преценка за протичащото се – изключително в случай че са забъркани усеща. Ще проявявате податливост да раздухвате всичко това, което притегля вниманието ви, и вероятно ще се заблуждавате. В резултат на това е допустимо да преувеличавате проблемите и да се притеснявате излишно за нещо.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодии март Pexels

Козирог

За доста от вас тази седмица ще бележи началото на позитивни промени в някаква област от живота ви. Тези промени ще бъдат свързани с благоприятни условия за личностно, професионално или духовно развиване, а нищо чудно и с някакво премеждие – да вземем за пример пътешестване или образование в чужбина.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодии март Pexels

Водолей

В началото на тази седмица евентуално ще изпитате облекчение, тъй като някои спънки и проблеми от предходните дни ще отпаднат и няма да се постанова да се напрягате изключително. Всъщност, през идващите дни ще си улесните живота, в случай че забравите за думата „ изпитание “, защото събитията ще следват своята лична, а не вашата персонална логичност.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодии март Pexels

Риби

През тази седмица ще бъдете по-емоционални в връзките си с близките и доста от вас ще сте настроени на сантиментална вълна. Ако сте обвързани, държанието на партньора/партньорката ви ще ви визира много надълбоко и не е изключено да разсъни някои остарели страхове или терзания за бъдещето.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодии март Pexels

Следете нашата графа "Хороскопи " , която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро , както и потребни публикации за астрология .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР