И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас

...
И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 17-23 септември: периодът е вдъхновяващ, но и деликатен

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че сигурно няма да изневерим на традицията да ви осведомяваме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво чака всяка Edna от 12-те зодии в идващите 7 дни (от 17 до 23 септември).

Ако пък желаете да ревизирате кой е вашият Асцендент и какво значи и символизира той за вас и вашия темперамент и орис, изчислете го посредством нашата функционалност "Каква си съгласно асцендента " ТУК.

Ето и какви провокации предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Ако през тази седмица ви хрумне концепция по какъв начин да подобрите работния развой или качеството на живота си като цяло, действайте – стига да имате реалистична и постижима цел, ще постигнете триумф. Ако към този момент знаете какво желаете, насочете вниманието си в това направление и начертайте тактика за деяние – дните от сряда до петък са най-подходящото време за това.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Телец

17 и 18 септември за вас ще са дни, изпълнени с малко повече провокации, тъй като, макар прословутото си самообладание, надали ще избегнете да се вкарате в конфликтна обстановка. Възможно е да сте по-изнервени от нормално или да избухнете поради нещо дребно

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Близнаци

Основната рекомендация към вас е през тази седмица да сте прагматични, подредени и усърдни – следвате ли я, с вашия находчив разум и с отзивчивите си качества в действителност ще съумеете да постигнете доста. Идеите ви са положителни, само че, останат ли единствено в мислите ви, не ще има никаква изгода – нито за вас, нито за близките.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Рак

Тази седмица дава обещание да бъде много удобна за вас, що се отнася до финансовите и имуществените въпроси. Възможно е да получите пари, без да сте го очаквали, или да се отвори опция да получите покачване. Тези от вас, които през миналите месеци сте се потрудили крепко, в този момент ще имате шанса да бъдете оценени уместно, а премията ще има и финансово изражение.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Лъв

През тази седмица бъдете по-внимателни при общуването си с близките, изключително в случай че става дума за близки хора, особено за обичания човек, защото рискът от експлоадирания и прибързани дейности ще е висок. В дните към 20 септември, преди да извършите каквото и да било, мислете. Не позволявайте постъпките ви да бъдат ръководени от гнева – той е неприятен консултант.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК .

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Дева

През тази седмица ще усетите прилив на сила, който ще ви придаде мощен подтик и ще ви зареди, с цел да реализирате желанията и желанията си. Като цяло месецът ще е доста мощен за вас, извънредно удобен за нови инициативи, само че през идващите дни – изключително от четвъртък нататък, ще се впуснете с цялостна мощ напред.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Везни

Навлизате в много удобен за материалното ви състояние интервал – може да се сдобиете с дълго предстоящи средства. Не е нужно да полагате кой знае какви старания или да се претоварвате с работа – полученото ще бъде като подарък от ориста или просто заплащане за добре свършена работа през миналите седмици.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Скорпион

През тази седмица се старайте да не отлагате днешната работа за на следващия ден и довършвайте започнатото. Проблеми в интимните и деловите взаимоотношения, които са били заглъхнали, в този момент може да избухнат с нова мощ и ще би трябвало да се справяте с тях. Някои от вас даже може да срещнат инцидентно някогашни сътрудници, с които от дълго време не са се виждали.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Стрелец

Ще започнете тази седмица окрилени и въодушевени – с проекти за бъдещето. През първите два дни в действителност може да развихрите въображението си и да захраните бляновете си. Мечтайте на воля! Как ще се развият събитията от сряда нататък обаче зависи доста от това дали сте подготвени да положите задоволително старателен труд и дали може да вместите новите проекти измежду уговорките си – служебни и фамилни.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Козирог

През тази седмица ще имате приятни преживявания, свързани с дома и фамилията. Може да се случи щастливо събитие, което да ви изненада прелестно, да разкрасите ситуацията у дома или да се сдобиете с нова, красива движимост. Някои от вас може да получите и пари, които ще дойдат добре на фамилния бюджет.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Водолей

Тази седмица не позволявайте на настроенията ви, на другите хора и на битовите проблеми да въздействат на връзката ви, а поемете своята отговорност. Не се връщайте към предходни прекарвания, въпреки че те евентуално ще ви застигат, а гледайте напред – към това, което желаете да бъдете и да вършиме в бъдеще.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Риби

През тази седмица приятните ви преживявания ще бъдат по-скоро в служебната среда. Там ще пораждат нови хрумвания, ще се откриват благоприятни условия за изява, а при някои от вас е допустимо да има и финансови облаги. Ако специалността ви е обвързвана със срещи с хора или дава поле за разрастване на креативните ви качества, тогава сигурно ви чака прелестен интервал, зареден с ентусиазъм.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Следете нашата графа "Хороскопи " , която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро , както и потребни публикации за астрология .

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР