И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас

...
И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 6 - 12 август: бъдете себе си и не се безпокойте излишно

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че сигурно няма да изневерим на традицията да ви осведомяваме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво чака всяка Edna от 12-те зодии в идващите 7 дни (от 6 до 12 август).

Ако пък желаете да ревизирате кой е вашият Асцендент и какво значи и символизира той за вас и вашия темперамент и орис, изчислете го посредством нашата функционалност "Каква си съгласно асцендента " ТУК.

Ето и какви провокации предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Тази седмица в персонален проект ви чакат приятни изненади – в случай че сте обвързани, ще бъдат свързани с половинката ви; в случай че пък не сте, нищо чудно да изживеете трогателен летен флирт. Тази седмица се отдайте на положителното си въодушевление, почивайте си повече и не се опасявайте да бъдете себе си и да се забавлявате. Що се отнася до работата, там не е нужно да влагате кой знае какви старания тъкмо през тази седмица – давайте го по-спокойно и не проявявайте прибързаност за каквото и да било. Може би ще имате предпочитание да се потвърждавате и да постигнете нещо ново. Несъмнено желанието е доста мощна мощ, способна да даде живот на всичко, което поискате, само че прекомерното сграбчване в него може да попречи то да се сбъдне.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Телец

В главата ви през тази седмица ще нахлуват какви ли не мисли и хрумвания – може би в този момент е моментът да се отдадете на желанията и фантазиите си и да опитате нещо ново. Спокойният август се оказва подобаващ за промени в службата, само че в случай че вие би трябвало да поемете самодейността и, примерно, да напуснете настоящето си работно място, по-добре изчакайте да пристигна септември. Към края на седмицата ще изпитвате предпочитание да се посветите на по-спокойни занимания, нормално в компанията на най-близките, да обръщате внимание на децата, на родителите и на обичания си човек. Периодът е доста подобаващ за събирания с родственици и близки хора, както и за споразумяване на въпроси, които касаят дома, фамилната благосъстоятелност или фамилните връзки.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Близнаци

През тази седмица е допустимо атмосферата в офиса ненадейно да се окаже напрегната. Сякаш всичко ще ви нервира, само че не бързайте да действате импулсивно, тъй като е доста евентуално нещата да се успокоят до седмица-две. Общуването с настоятелен сътрудници, сътрудници и клиенти може да бъде леко затруднено, само че не е нужно да вършиме драма от това или да се безпокоите ненужно. Все отново, в случай че копнеете да не вършиме нищо и единствено да мързелувате, новините не са положителни за вас – мъчно ще си осигурите толкоз свободно време. А даже и да го извършите, евентуално е да изпуснете някоя добра опция. Така че се стегнете и не се опитвайте да се измъквате – в последна сметка ще останете удовлетворени.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Рак

В началото на седмицата е допустимо да се почувствате разтърсени прочувствено и да се пандизите в себе си. Все отново гледайте да не се поддавате на непотребни безпокойства, тъй като мрачните сюжети, които се въртят в главата ви, няма да се осъществят. Всъщност, целият месец е доста плодороден да се освободите от някои свои страхове, само че това няма по какъв начин да се случи, в случай че позволите да ви завладее безпокойствие. Седмицата обаче ще бъде по-трудна за тези от вас, които не се чувствате задоволително оценени в работата си или смятате, че заплатата ви е прекомерно ниска за напъните, които полагате. Почивните дни са доста подобаващ интервал да помислите по този въпрос, да го обсъдите с околните си хора и да решите по какъв начин да действате.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Лъв

Нищо чудно през тази седмица да попаднете на забавна опция или на информация, която да е от изгода за вашето бъдещо развиване – тъй че бъдете нащрек. Каквито материални и служебни въпроси да ви занимават, не подценявайте фамилията си и обичания си човек – към средата на седмицата околните ви може да имат потребност от вас, а и вие ще търсите тяхната поддръжка. Бъдете по-внимателни в дните към 11 август – тогава не предприемайте никакви рисковани дейности и не взимайте значими решения, изключително в случай че сте под въздействието на мощни страсти. Дори да ви се желае на мига да извършите нещо, изчакайте няколко дни, премислете и преценете по какъв начин е най-добре да постъпите.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК .

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Дева

Ако през тази седмица желаете да коригирате връзките си с хората, с които имате близки връзки, ще съумеете, тъй като ще ги видите в действителната им светлина. Следващите дни ви дават следващ късмет да отхвърлите илюзиите и да се освободите от свързани с предишното ви персони – както в персонален, по този начин и в длъжностен проект. Съдбата ви дава късмет да поставите ново начало, тъй че не го изпускайте. Също доста значимо е през тази седмица да отделяте повече часове за отмора, тъй като в последно време сте затрупани със задания и усещате по какъв начин сте на ръба на силите си. Намерете време за себе си и за околните си хора, с цел да не се побъркате напълно. Колкото по-големи старания полагате, толкоз повече ще се усилва стресът, тъй че дайте си глътка въздух.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Везни

През идващите дни главният акцент ще пада върху другарските ви взаимоотношения и те ще подлежат на преоценка и изясняване. Не е изключено да уредите остарели сметки с другар, да върнете или да получите пари. Около 8-10 август е допустимо да изпитвате известни компликации при общуването с близки, сътрудници, и даже с обичания човек, които ще помрачават положителното ви въодушевление. Може да се почувствате незадоволително оценени или да ви липсва поддръжка. Добрата вест е, че тези прекарвания ще бъдат за малко. Ако планирате нещо по-дългосрочно, от петък нататък концепциите ви ще се избистрят и умерено може да се заемете с реализацията им.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Скорпион

Ако през тази седмица не желаете да затъвате в непотребни кахъри и терзания, ще би трябвало да не сте толкоз нетърпеливи. Прекалено мощните стремежи, вкопчването – в човек или в някаква съответна цел – може единствено да ви навредят, тъй като ще се почувствате безсилни пред лицето на събитията, а и по този начин няма да забелязвате новите благоприятни условия, които ще се откриват пред вас. През тази седмица ще съумеете да подобрите облика, който показвате пред света; ще усетите още, че получавате почитание и по-голямо самопризнание. Имайте поради, че през идващите дни персоналният ви живот ще остане на назад във времето, а някои от вас може даже да го пренебрегвате. Не допускайте това да се случва макар натоварената си стратегия.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Стрелец

Тази седмица може да добиете изясненост по някакъв въпрос, да ви осени нова концепция, да усетите възторг по отношение на развиването на персонален или настоятелен проблем. Вдъхновението е движещата мощ за реализацията на всяка една концепция или дълготрайна цел, тъй че задръжте тази положителна настройка в съзнанието си какъв брой може по-дълго. През тази седмица ще се прояви и авантюристичният ви дух, ще търсите завършения и нови благоприятни условия за израстване и реализация. Ако по принцип сте по-амбициозни, в този момент ще бъдете във вихъра си, само че, даже да не държите чак толкоз на кариерата, през тези дни ще усещате, че желаете нещо ново и евентуално в избрана област ще изпитвате потребност от многообразие и развиване.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Козирог

Седмицата е извънредно удобна да вършиме нови проекти, само че е значимо да запомните, че не би трябвало да се впускате в осъществяването им на мига – по-добре оставете работата за септември. Ако тъкмо в този момент можете да си го позволите, пробвайте се да намалите оптимално натоварването – не поемайте в допълнение битови и служебни задължения, а вършете единствено най-належащото. Ако сте обвързани, през тази седмица евентуално ще водите полемики с индивида до себе си – ще обсъждате финансови или други въпроси. Възможно е различията да идват от това, че двамата споделяте разнообразни полезности. И въпреки всичко интервалът е удобен да изгладите несъгласията и да намерите пресечна точка на вижданията си.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Водолей

Преди да изречете или да вършиме нещо през тази седмица, първо се уверете, че сте спокойни. Не поемайте никакви опасности и не влизайте в безсмислени разногласия, които може да ви костват доста сила и нерви: тази рекомендация е в действие най-много за дните към 10-12 август, за всеки случай – и за целия интервал. Ако някакво събитие ви изненада, приемете протичащото се – смяната няма по какъв начин да бъде избегната. Тази седмица е доста подобаваща да прекъснете остарели връзки в персонален и в настоятелен проект – и да продължите напред. Някои от вас може да научите положителни вести, свързани с финансите ви. От петък нататък интервалът става изключително сполучлив да подхващате нови начинания във финансовата област.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Риби

През тази седмица напрежението вътре у вас ще ескалира и ще се почувствате принудени да извършите нещо – да вземем за пример да проведете диалог, да преосмислите връзките си с избран човек или организация или пък да потърсите опция да предприемете по-сериозна смяна. Във връзка с това е допустимо да се наложи да водите договаряния или да се конфронтирате с сътрудник, да вземем за пример. Още през почивните дни пред вас може да се открие опция за позитивно развиване, тъй че прекарайте повече време с индивида до себе си и споделете мислите си с него/нея. Необвързаните представители на знака може да имате ново забавно запознанство.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Следете нашата графа "Хороскопи " , която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро , както и потребни публикации за астрология .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР