И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас

...
И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп 30 юли - 5 август: грижете се повече за себе си

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че сигурно няма да изневерим на традицията да ви осведомяваме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво чака всяка Edna от 12-те зодии в идващите 7 дни (от 30 юли до 5 август).

Ако пък желаете да ревизирате кой е вашият Асцендент и какво значи и символизира той за вас и вашия темперамент и орис, изчислете го посредством нашата функционалност "Каква си съгласно асцендента " ТУК.

Ето и какви провокации предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Тази седмица ще бъде чудесна за вас, що се отнася до работата, кариерата и реализирането на персонални цели, само че за жалост може да се окаже изпълнена с много провокации пред взаимоотношенията ви, най-много пред любовния ви живот. Ако осъществяването на нещо зависи най-много от вас, няма да се откри мощ на света, способна да ви спре – ще имате доста сила и възторг и по всяка възможност бързо ще постигнете положителни резултати.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Телец

През тази седмица пред вас ще се открие чудесната опция да се отпуснете и да се наслаждавате на живота, без ненужно да сте отдадени на грижи и проблеми. Дори да ви хрумват тревожни мисли, просто ги отпращайте – тъкмо в този момент ще ви липсва мотив за безпокойствие.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Близнаци

През тази седмица има възможност да се конфронтирате с някого, заради което няма да ви бъде изключително прелестно. Ако сте правили повече взаимни отстъпки в сравнение с би трябвало, единствено и единствено да има мир у дома или на работното ви място, е допустимо търпението ви да се изчерпи и ще би трябвало да заемете някаква позиция.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Рак

Предстои ви една прекомерно шарена откъм прекарвания и страсти седмица – ще има дни, когато ще се чувствате по-унили и ще търсите усамотение, само че нищо чудно след тези моменти да последват приливи на ентусиазъм и възторг. През първите два-три дни на седемдневния интервал ще е по-добре да следвате ползите си и да се отдавате на обичаните си занимания, като оставяте хората към вас да се оправят сами.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Лъв

Тази седмица ще бъде доста удобна за вас, изключително що се отнася до новите инициативи, с които се захващате. Ако желаете нещо доста мощно, без значение дали става въпрос за персоналния или за професионалния ви живот, отделете малко време във вторник късно вечерта или в сряда сутринта и формулирайте допустимо най-точно какво желаете.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК .

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Дева

Макар че тази седмица ще бъде много удобна за служебните ви каузи, ще ви се отрази добре, в случай че не се концентрирате единствено върху работата и отделите време за отмора, за обичани занимания и за занимания. В началото на седемдневния интервал ще ви занимават финансови въпроси, само че недейте да се безпокоите – те ще се развиват както желаете, а, даже и да има изненади, ще бъдат приятни.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Везни

Ще започнете тази седмица с положително въодушевление и с положителна настройка. Причината евентуално ще бъде нечия компания – може би през почивните дни сте си прекарали отлично с другари, срещнали сте се с някого или обичаният човек ви е направил/а изненада. Приятните прекарвания и заниманията ще продължат и през новата седмица.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Скорпион

Тази седмица ще бъде много удобна за вас, изключително що се отнася до работата, до професионалното развиване и до финансите ви. Каквато и цел да си поставите, в случай че предприемете целенасочени дейности, бързо ще постигнете прогрес и положителни резултати. Имайте поради обаче, че в тази ситуация думата „ деяние “ е основна – в случай че сте пасивни и предпочитате да стоите където сте, сполуката надали ще ви падне от небето.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Стрелец

Тази седмица ще бъде от особена значителност за вас, тъй като през нея ще отбележите самобитно ново начало. Ще сте подтикнати да оставите предишното зад тила си и да се впуснете напред – към нови инициативи и провокации. Ако сте замислили по-мащабна самодейност или просто желаете да пробвате нещо друго, не му мислете много-много.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Козирог

Тази седмица ще стартира доста добре за вас – да вземем за пример, с някаква приятна изненада. Ще се чувствате разчувствани от развоя на събитията или от опцията за идни промени, които ще очаквате с неспокойствие. Важното в този момент е да не слагате ненужно спирачки пред себе си и да не се поддавате на подозрения, защото сами ще си попречите – мислете положително и бъдете по-смели.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Водолей

Ще извършите нещо положително, в случай че през първите три дни на тази седмица отделяте малко повече време за себе си. Почивайте си, грижете се за себе си и го давайте по-спокойно, изключително в случай че в последно време сте били натоварени. Каквито и задължения да имате, в случай че се разкъсвате и се пробвате да вършите доста неща по едно и също време, единствено ще се пресилите.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Риби

През тази седмица доста от вас ще съумеете да си отдъхнете, тъй като към този момент няма да имат кой знае какъв брой огромно значение неща, за които преди сте се ядосвали. Възможно е да не усетите незабавно смяната, само че по този начин или другояче тя ще се случва. Седмицата е плодородна, що се отнася до реализацията на професионалните ви упоритости, изключително в случай че сте замислили да започнете нещо ново – да вземем за пример да кандидатствате за по-висока позиция или да си намерите нова работа.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Следете нашата графа "Хороскопи " , която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро , както и потребни публикации за астрология .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР