И тази седмица на юли ще започне с горещи и

...
И тази седмица на юли ще започне с горещи и
Коментари Харесай

Седмицата започва с жеги, в сряда ще има захлаждане

И тази седмица на юли ще стартира с горещи и слънчеви дни, само че през втората й половина температурите ще паднат, чакат се и превалявания с гръмотевици. Това демонстрират данните от от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при Българската академия на науките (БАН).

В понеделник и вторник времето ще бъде най-вече слънчево, към и след обяд – горещо. температурите тук-там в равнините ще доближават 38° - 39°.

В понеделник ще е най-вече слънчево, а в следобедните часове над планините ще се развива купеста облачност, само че единствено на обособени места там ще превали временен дъжд. Максималните температури ще са сред 31° и 36°, в крайните югозападните региони до 38°.

В сряда по-късно денем от северозапад ще стартира да прониква студен въздух, ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност. На обособени места по здрач и през нощта против четвъртък ще превали и прегърми.

В четвъртък захлаждането ще продължи, тук-там ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици, вероятни са и градушки.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР