И тази седмица Евгени Минчев не прости модните прегрешения на

...
И тази седмица Евгени Минчев не прости модните прегрешения на
Коментари Харесай

Лорд Минчев сече наред: Григор облечен като ватман, Сашка е облякла лакомо червено, червилото на Нелина като фреш, отличен моден дебют на Тамара + още и снимки

И тази седмица Евгени Минчев не елементарни стилните провинения на родните звезди. Вижте за кого свисти през днешния ден „ Гилотината “ в седмичната графа на лорда за  „ Телеграф “. Има и похвалени!

ГРИГОР ОБЛЕЧЕН КАТО ВАТМАН

Как не отива този двуцветен смокинг на мистър България- Тенис …Тук в крепко шамаросване се сватосват два мъртво пияни цвята- черно, в гарнитурата на яката и някакво пенсионно синьо, по което могат умерено да закачат значки на градския превоз. Григор Димитров наподобява като попаднал от тенис ракета на ракета- притежател, толкоз неудобно и несръчно наподобява той облечен, като за опера. Папийонката с размер на детско тролейбусче, е паркирана  в централното фешън хранилище, като на фона на ризата стои предумишлено и смело от което плахият взор на хасковлийчето наподобява дори отговорен. Другарката му надминава по кич цялото пайнерско войнство и наподобява като облечена в чорапогащник на Екстра Нина, само  че не е по никакъв начин екстра. Екстри като ромбоидните дантелени постройки върху роклята, унищожават звездния и имидж.

КИРЧО И АЛЕКС Я КАРАТ ПРЕЗ ПРОСОТО

Уволненият от Къщата на Биг брат тази седмица Кирил, не свети с елегантен фешън диапазон. Ще кажа- по-скоро прелестен, порядъчен само че никога незабравим. Видът му е подобен, че качването на сцената може само да породи въпроса- кой е умрял и в какъв брой часа е опелото. Коравосърдечният костюм на младежа връща часовника не с час а с години обратно, където притихналата естетическа бодрост в прогимназиите не допускаше нищо по-различно от черно или графитено сиво. Неправилно е закопчаването на двете копчета по едно и също време, само че това е нищо, съпоставено с роклята на Сърчаджиева, наподобяваща цветна градина върху която са се изредили поредно косачка, екскаватор и апарат за риголване. И в случай че би трябвало да предсказвам каква е посадената просвета, то евентуално е просо.

САШКА Е ОБЛЯКЛА ЛАКОМО ЧЕРВЕНО

Има една ария на Петя Буюклиева, който най-ясно показва този кадър. „ Може би неразумна е била, може би през днешния ден е малко… ” сещате се за лиричното продължение на този откъс,  който ме кара още веднъж да слага Сашка Васева на опашката на седмичната ми фешън ранглиста. Дамата в алено е прекалила с използването му, откакто разрешава то да се качи в една си бемол мажорна позиция чак до гърлото и, където постоянно свива гнездо я шалче сиротно я някаква огърлица с неразбираем генезис. Дантелената алена рокля обгръща мощният и физически периметър, под който бълбукат смесени сигнали, тъкмо такива, на които подхожда да минават на алено. Колебая се дали роклята е купена в интервала сред $ и марката, само че съм покрай чувството, че е купена с рубли и то не доста. Прическата припомня на велможа пудел, който дълго се е противил на сешоара на Нейно Сиятелство. Възможен е и трети вид за тази визия. Както стана ясно от присъединяване и във Вип брат, Сашка обича да си похапва, та какво санким и пречи да си е протегнала ръка с филията лютеница, до момента в който е търсила топеното сирене или картофеното кюфте…

ЧЕРВИЛОТО НА НЕЛИНА – КАТО ФРЕШ

Синьо елече Дони облече, в дългата в дългата тягостна нощ. Макар да не е елече в песенния смисъл на думата, нито даже в шивашкия, новоомъжената мисис Баба Дони Чачова показва вид на този момински детайл от националната носия. Синя лисица или нейният неестествен еквивалент, вършат облеченото парадно, избухливо, пренебрежително, накукушинено поради бухналите косми. Светлосиният шал е опит  Дони да се нагоди към наклонността звук сюр звук, което съгласно мен обаче е несполучливо. Встрани от Чачова, Нелина е малко по-умерена, естетически мъдра, само че нещо в косите и ме кара да отворя портите на Къщата на Биг брат и да изкрещя: „ Нелина, влизай вътре, една огромна луна те чака за фешън стълкновение ”. Не одобрявам също по този начин колана, нито червилото, изглеждащо по този начин, като че ли е излишък от минало обработка със сок от моркови.

ОТЛИЧЕН МОДЕН ДЕБЮТ ЗА ТАМАРА

Нека сме благородни и изтънчени във връзка с Мис България 2017. Момиче с изразени персонални качества, с черти от хубостта на Селин Дион и Сара Джесика Паркър, Тамара Георгиева има всички характерности на същинска мис. Обръщам внимание на прическата, която е изцяло съответна за слагането на влиятелната корона, цветът на косите е прелестен, мек и отразява светкавиците на фотоапаратите и прожекторите на сцената. Прическата отразява новите моди в сектора и мога да я нарека пленителна. Красива вечерна рокля в която се съдържа нощно небе, по-скоро небе по време на зазоряване, спомага девойката да е още по-ярка и блестяща. Струпаният в деколтето искра подхожда на короната и служи като гнездо на обаяние, налично единствено за белязани. Ако някой има аргументи да ме апострофира, най-добре да замълчи. Нека дадем късмет на хубостта, която в случай че не избави света, най-малко ще избави персоналното ни достолепие.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР