И тази не спираме да носим панталони със средна и

...
И тази не спираме да носим панталони със средна и
Коментари Харесай

23 стайлинг идеи с панталоните, които ще носим тази есен

И тази не стопираме да носим панталони със междинна и висока талия. Независимо от материята и дължината, този вид кройка стои добре на всеки вид фигура и ловко “прегръща ” зоните на тялото ни, в които най-често имаме някои леки недостатъци.
               
on Feb 18, 2020 at 8:35am PST

Разбира се, за нищо на света не се разделяме с си. Освен класическите прави модели, не пропущаме да пробваме и удобните paper bag дънки, свободни в ханша и с акцент на талията, които намираме както с тесни, по този начин и с разкрояващи се крачоли. Комбинираме ги с кецове и ги носим в свободните си дни.

Носим и панталони, които акцентират ханша ни, само че са разкрояващи се надолу. Избираме типичен бели, черни и от деним, само че и от рипсено кадифе – тренд, който ни връща в 70-те и ни дава комфорт и топлота, които търсим в първите хладни дни.
               
on Sep 25, 2020 at 3:44am PDT

В дните, в които сме в въодушевление да комбинираме офисния изискан с непринудеността, разделяме панталона от блейзъра, който върви с него, и го съчетаваме с равни обувки – кубинки, мокасини, а за какво не и маратонки. Ако сте заложили на изчистен тоалет в неутрални цветове, можете да добавите някой пъстър аксесоар за акцент, каквито постоянно ще откриете на.

 



 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР