И тази година Свети Валентин светът осъмва с една идея

...
И тази година Свети Валентин светът осъмва с една идея
Коментари Харесай

Защо жените предпочитат непознати любовници

И тази година Свети Валентин светът осъмва с една концепция по-образован, що се отнася до това по какъв начин шибането с бич може да докара до велика обич. История като на кино и в книга. „ 50 нюанса по-тъмно” направи премиерата си, а дамите изпаднахме в дивни и разюздани мечти. Нещо, което господата вършат от епохи насам. Мъжете са с много километри пред нас във фантазирането. Правят го по-често и в по-детайлно. Дамите са по-предпазливи за това какво си пожелават, тъй като не постоянно им стиска да се споделят с двама господа едновременно, да се отдадат куражлийската на спирката на трамвая или да оргазмират в киносалон. Въпреки това става известно, че фикция номер 1 измежду дамите в последно време е обвързвана с подчинението. Явно подкокоросани от удоволствието на Анастейша Стийл или от влюбения взор на Крисчън Грей, който я наказа и с бич, и с скиптър. Това да бъдат доминирани, е фикция даже на дами, които нерядко влизат в ролята на строга стопанка в леглото. Специалистите дефинират дамите, които фантазират за въжета, белезници и бичове, като мощно полови, само че те са склонни да изпитват виновност за техните по-нестандартни стремежи.

Секс с чужд
Сексът без никакви следващи искания е идващият по търсене във фентъзи света. За тях най-предпочитани са изцяло непознати мъже, забърсания я в супермаркета, я в някой бар. Въпреки това много от дамите си постановат цензура в това да изпълнят желанието си, тъй като се опасяват, че биха изпитали самосъжаление сега, в който изпроводят любовника през вратата.

Лесбийски секс
Голяма част от дамите, без значение дали са бисексуални или не, най-малко един път са били привлечени от концепцията да се отдадат на еднополова фамилиарност. Фантазиите с лесбийския секс постоянно са свързани със знойни и извънредно красиви дами. Понякога имагинерните стремежи включват господа или ролеви игри.

Воайорство
Уж сме били по-срамежливи, а точно ние сме полът, който избира да го воайорстват, до момента в който прави секс. За усилване на удоволствието избираме това да се прави скрито от наблюдаващия на извиващата ни се от наслаждение плът. Така че, дами, грабвайте камшиците и отивайте да шляпате непослушните си момчета. Или пък, в случай че ви е по-удобно, оставете се вие да бъдете напляскани.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР