И тази година, по традиция от 23 до 25 юли,

...
И тази година, по традиция от 23 до 25 юли,
Коментари Харесай

ЛЯТНА ФИЛМОМАНИЯ 2020 БАНСКО – ПРИКЛЮЧЕНСКО КИНО ПОД ЗВЕЗДИТЕ

И тази година, по традиция от 23 до 25 юли, под звездното небе на град Банско и Пирин планинаще бъде прожектирана селекция от най-приключенските и рискови филми през последната година! Прожекциите започват в 21:00 ч. на централния площад „ Никола Вапцаров “ в Банско.
Всички поданици и посетители на Банско ще получат кино подарък под звездите и ще могат да се допрян до най-хубавото от международното рисково и планинарско кино в 9 кино лентата от Австрия, Канада, Испания, Съединени американски щати, Швейцария, Италия и Германия.
Програмата показва същински истории за храброст, другарство и взаимност, снимани на едни от най-трудно наличните и отдалечени места на нашата Планета – Тибет, Кашмир, Канадските планини, Доломитите, Гранд Каньон, Антарктида и тайгата в Сибир.
Лентите в програмата на „ Лятна филмомания под звездите 2020″ показват още доста неповторими фрагменти, които ще могат да бъдат видени в три летни вечери. При дъждовно време прожекциите ще се проведат в Голямата зала на Читалище „ Никола Вапцаров “.
Организатори на фестивала са Община Банско, Читалище „ Никола Вапцаров “, Сдружение „ Международен фестивал на планинарския филм и с партньорството на хотел Кап Хаус.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР