„И тази година осигурихме пейки за нуждите на жителите на

...
„И тази година осигурихме пейки за нуждите на жителите на
Коментари Харесай

В „Тракия” раздават пейки за предблоковите пространства

„ И тази година осигурихме пейки за потребностите на жителите на района”, заяви кметът на „ Тракия” Костадин Димитров. Те се раздават по избор на жителите, които сами ги инсталират пред входовете си. За задачата е належащо в кметството да бъде подадено заявление, като значимо изискване е то да бъде съпроводено с решение на етажната благосъстоятелност. Изискването е въведено, с цел да се избегнат междусъседски спорове. Освен новите пейки са обезпечени и летви за замяна и ремонт на към този момент инсталираните.

В региона продължава и самодейността „ Пейка с послание”, като към този момент над 200 са дарените от компании, неправителствени организации и жители, осведоми още кметът на „ Тракия” Костадин Димитров.

Кампанията разрешава на участниците да оставят дълготраен отпечатък в парка или междублоковото пространство. Независимо дали в чест на обичан човек, за отбелязване на рожден ден или различен персонален мотив, за разпространение на бизнес, дарението на скамейка поддържа локалната общественост и превръщането на обществените места в красиви оазиси.

Всички жители, организации и компании, които демонстрират предпочитание да се включат в самодейността „ Пейка с послание” може да се обадят на телефонен номер 032/682323 или да пишат на електронната поща на регион „ Тракия “ -, с цел да съгласуват мястото и детайлите за избора и монтажа на оборудването.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР