И тази година Община Тетевен организира различни мероприятия по случай

...
И тази година Община Тетевен организира различни мероприятия по случай
Коментари Харесай

Община Тетевен с богата празнична програма по случай Коледните и Новогодишни празници

И тази година Община Тетевен провежда разнообразни мероприятия по случай наближаващите Коледни и Новогодишни празници. Събитията стартират още на 6-ти декември на пл.,,Сава Младенов “ от 17:30 часа, когато доктор Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен, обичайно ще възпламени светлините на коледната елха. Малки и огромни ще имат опцията да се насладят на богата стратегия в същия ден, която включва: Мюзикъл,,Уолт Дисни “ – с присъединяване на коледния горски дух Бърборио, Дядо Коледа и Белия магьосник; Коледна фиеста – със специфичното присъединяване на ИСКРЕН ПЕЦОВ и специфична изненада за малчуганите – среща с положителната огромна ПАНДА.
От 6 до 8 декември в Тетевен ще се организира и 23-тият Коледен футболен шампионат за деца, родени през 2005 година, в памет и за Купата на проф. Иван Славков – Батето в спортна зала,,Георги Бенковски “. Турнирът се организира за втора поредна година в Тетевен, като негов патрон е доктор Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен. Организатори са Семеен кодекс „ Олимпиец “ – гр. Правец и Община Тетевен. Начало на шампионата: 06.12. 2019 година от 15:00 часа; разкриване: 07.12.2019 година от 10:00 часа; закриване: 08.12.2019 година от 12:30 часа.
На 13-ти декември деца от детските градини от общината ще творят като украсяват коледни елхи пред постройката на Община Тетевен.
На 14-ти декември от 10:00 часа пл.,,Сава Младенов “ ще се извърши с ръчно направени коледни сувенири и вкусотии, които ще бъдат изложени на годишния Коледен базар.
Деца и възпитаници от детските и образователни заведения ще изнесат собствен коледен концерт в салона на Общината на 19 –ти декември от 17:30 часа.
23-ти декември е денят, в който всички поданици и посетители на община Тетевен, които са фенове на актьорското майсторство, ще могат да гледат музикалната комедия,,Невъзможна обич “ с присъединяване на Роси Русева и Дидо Мачев, режисьор: Бойко Илиев, музика: Жоро Стоев.
Както всяка година, Ви каним да посрещнем дружно Новата 2020 година с празнично въодушевление, кръшно българско хоро и заря на пл.,,Сава Младенов “. Програмата ще стартира от 22:30 часа с присъединяване на дует,,Шик “ и дисководещ.
В оставащите три съботи до настъпването на Новата година, от 9:30 до 13:30 часа, дядо Коледа ще Ви чака за фотоси в ретро коледния ъгъл, ситуиран против Историческия музей в гр. Тетевен.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР