И тази година най-предпочитаните подаръци са смартфоните, бялата и черната

...
И тази година най-предпочитаните подаръци са смартфоните, бялата и черната
Коментари Харесай

Смартфони, бяла и черна техника, бижута и козметика - най-предпочитани коледни подаръци

И тази година най-предпочитаните дарове са смарт телефоните, бялата и черната техника, козметиката и бижутата, оповестява Българска национална телевизия. Търговските центрове оферират понижения на огромна част от продуктите. Повечето хора към този момент са създали план на бюджета.

Финансистът Светозар Гледачев счита, че българинът е финансово неинтелигентен и предлага да внимаваме с разноските по празниците: " Който не може да си разреши, който няма смисъл да се напъва да направи героични старания, тъй като този подарък е единствено една мимолетна наслада. Нека да има някакви дарове, само че не надхвърляйте опциите си. А сега българинът прави тъкмо това ".

Наблюденията демонстрират, че доста хора даже теглят потребителски или бързи заеми, с цел да зарадват с подарък околните си. По Коледа растежът на този тип отговорности се усилва с над 10%.

" Важното е отношението. Коледа е нравствен празник - твърди Гледачев. - Парите, които ще изхарчете за безсмислени дарове, може да извършите по някакъв метод да решите вашите житейски проблеми, да инвестирате или в обучение на вас, на децата ви или в нещо друго, нещо свястно ".

Финансистите припомнят, че незабавно след нова година също ни чакат огромни разноски, които би трябвало да сме подготвени да поемем. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР