И тази година Най-дългата вечеря на плажа ще събере под

...
И тази година Най-дългата вечеря на плажа ще събере под
Коментари Харесай

Най-дългата вечеря на плажа и тази година ще събере хиляди варненци на плажа в Аспарухово

И тази година " Най-дългата вечеря на плажа " ще събере под намерено небе варненци и посетители на града на плажа в Аспарухово.

На следващото девето издание на събитието специфични посетители ще бъдат незабравимите дует " Ритон ". Организаторите са помислили по традиция за най-малките посетители, като за тях са планували доста занимания и изненади, както и жонгльорско шоу и анимация с танци.

С обичаната на всички национална музика ще радват гостите Гайдарски квартет " Диньо Маринов " и Ансамбъл " Елбетица ", а въздушен и сутеренен атракцион " Арт денс " с шоу балет ще приповдигнат настроението с неповторимо зрелище. Естествено, и тази година посетители на " Най-дългата вечеря на плажа " ще бъдат и артистите от огнено и светлинно шоу " Палячи ".

Програмата стартира от 19:30 и ще продължи до 23.30 часа на плажа в Аспарухово сред заведение " Мидена къща и " Трудово-кооперативно земеделско стопанство ". Организаторите поучават да се отиде по-рано, с цел да се сдобиете с място, по-близо до сцената.

Вечерта ще приключи с неповторима заря, която ще изпъстри небето над морската столица.

" Елате освен да се повеселим и да се любуваме на богата артистично-музикална стратегия, само че и да покажем дух на заедност и възкръсване на човешките взаимоотношения! Очакваме ви с единственото изискване да си носите постелки, нещо за ядене и пийване, нещо връхно в случай че ви стане хладно както и положителното си въодушевление! ", приканват уредниците на обичайното към този момент за Варна събитие, което остана самобитен знак на Аспарухово под мотото " Заедност ".

Отново уредници и на тазгодишното издание са Сдружение " Живей интензивно " и другари, Район " Аспарухово " -община Варна и Община Варна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР