И тази година MMD, лицензен партньор на Philips monitors, потвърди

...
И тази година MMD, лицензен партньор на Philips monitors, потвърди
Коментари Харесай

Mониторите Philips на IFA 2018 - По нещо за всеки вкус

И тази година MMD, лицензен сътрудник на Philips monitors, удостовери наличието си на 58-то издание на комерсиалното ревю IFA. По време на изложбата в зала 22 посетителите ще могат да видят необятен набор от нововъведения при екраните, в това число ултра необятни и чувствителни на допиране екрани за по-висока работливост, USB-C докинг монитори за по-добра съгласуваност, ултра тънки и извити екрани за по-голямо потапяне в действието.
Изчистен дизайн за потребителите : безрамкови, тънки, извити
4-странният „ безрамков “ дизайн е основна характерност на някои от последните екрани Philips, която ги прави идеални за групиране. Тяхното изискано наличие се дължи и на извънредно тънката им дебелина от единствено 6,1 мм, а извитите модели оферират по-поглъщащо прекарване в офиса или у дома.
  Перфектният съдружник за конзолните играчи
Специално време на IFA 2018 ще бъде отдадено на 43 ” 4K HDR 1000 екран, който е особено основан за конзолни игри. Посетителите ще имат опцията да му се възхитят в специфична гейминг зона на щанда на Philips. Със своя моден, огромен и бърз VA панел с CrystalClear 4K (UHD) резолюция, моделът Momentum предлага върхово качество на картината, стремително време за реакция и малко входно забавяне, с цел да подсигурява игра без насичане и раздробяване. В допълнение, той предлага голям брой спомагателни функционалности за нараснал комфорт, съгласуваност и приятност.


Да видиш огромната картина : ултра необятни монитори
Новата линия монитори Philips включва няколко ултра необятни екрана със съответствие на страните 32:9/32:10. Моделите с огромен екран, които ще бъдат показани на IFA 2018, ще варират от 43,4 до 49 инча в диагонал и ще са снабдено с уебкамера Hello. Толкова огромна екранна повърхност ще разреши по-ефективна многозадачност като предложи повече информация на един екран и в същото време понижи разсейването от рамките при мултимониторните конфигурации. Тези нови монитори ще отстраняват потребността от повече екрани в зони като финансови институции, търговски площи и други B2B браншове.
Предназначени за експерти : тъч екран и USB докинг
Технологията за сензитивност при досег е вградена в няколко от тазгодишните модели монитори Philips. B2B Touch мониторите употребяват Projected-Capacitive (P-Cap) технология и поддържат до 10 точки, както и усъвършенствана IP54 отбрана при контакт с вода и прахуляк. Тези екрани включват още гладко и елементарно наклоняване, което да обезпечи на потребителите еластичност при избора на техния желан ъгъл и по този метод реализиране на по-добър ергономичен комфорт. Тези професионални монитори ще бъдат показани на IFA в размер 17 ” и 21,5 ”.



Други идни професионални монитори Philips, които ще бъдат показани в Berlin, имат размери от 31,5 ” до 34 ” и 5k резолюция, с цел да посрещнат потребностите на актуалните гъвкави работни среди. Тези нови екрани са снабдени с USB Type-C порт и обезпечават цялостна докинг функционалност, както и усъвършенствана съгласуваност. Техният двупосочен, съразмерен конектор USB Type-C предлага елементарно свързване с един кабел, който разрешава на потребителите да трансферират данни несъмнено и при допустимо най-висока скорост, да свързват смарт телефони и портативни компютри, които се зареждат от монитора, както и елементарно да прибавят други периферни устройства.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР