И тази година конкурсът „Цветен кът” в „Тракия” ще продължи

...
И тази година конкурсът „Цветен кът” в „Тракия” ще продължи
Коментари Харесай

В „Тракия” наградиха първите победители в конкурса „Цветен кът 2022”

И тази година състезанието „ Цветен кът” в „ Тракия” ще продължи да предизвиква гражданската самодейност за облагородяване на пространствата пред жилищните блокове в региона.

Първото за 2022 година издание излъчи и първите наградени – това са жителите на входове А, Б и В на улица „ Цар Симеон” № 35. С доста внимание, креативност и грижи те са трансформирали терените към своите жилища в цветна градина.

Кметът на „ Тракия” Костадин Димитров връчи грамота с самопризнание за приноса на жителите към превръщането на региона в още по-красиво и прелестно място за живеене. От кметството живеещите в трите входа на „ Цар Симеон” № 35 получиха три пейки и три червенолистни сливи, които ще допълват зеленината към блока им.

„ Оценявам, че има проблеми със зелените площи в последните дни. Благодарен съм за напъните на жителите да оказват помощ в облагородяването на пространствата. Сигурен съм, че позитивният взор и това да сме дружно ще способства да имаме зелени градини пред нашите домове” – акцентира кметът на „ Тракия” Костадин Димитров.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР