И тази година Детски Дневник събра предложения за летни занимания

...
И тази година Детски Дневник събра предложения за летни занимания
Коментари Харесай

Още летни занимания за ученици

И тази година " Детски Дневник " събра оферти за летни занимания за учениците. Тук можете да намерите подобаващи за по-малките възпитаници хрумвания. Ако имате информация за забавно идно занятие за дребни или огромни възпитаници, пишете ни на [email protected].

Скаути на Витоша

Balkan Holidays провеждат 3 и 5-дневни занимания на Витоша за деца от 5 до 15 година Програмата на ВитошкиСкаути (без преспиване) има пет тематични стратегии, които ще откъснат децата от таблета и плейстейшъна. Те ще научат да се ориентират в горска околност, да откриват и разпознават следи, да вършат бивак, да опъват палатки, да оказват първа помощ в планината с подръчни материали. А също: да бъдат изобретателни и изобретателни, артистични и любознателни. И не на последно място: ще се научат на обич, почитание и отговорност към планината и нейните жители

Пълна информация и детайлности за записване, цени, отстъпки, възнаграждение, часове, спирки по маршрута на проведения превоз и общи условия, можете да получите на телефони 0889 559 499; 02/989 61 93 и е-мейл: [email protected]

Лятната академия на " Заедно в час "

До 15 юни не престават записванията за безплатната лятна академия в София, предопределена за възпитаници от I до XII клас. Тя ще се организира за три седмици - от 30 юли до 16 август, всеки работен ден от 9 до 12.30 ч. в две столични учебни заведения - 90 СУ " Ген. Хосе де Сан Мартин " в кв. Люлин и 125 СУ " Боян Пенев " в кв. Младост.

Целта на академията е да увеличи мотивацията за учене на учениците и да усъвършенства подготовката им по изучаваните предмети, да направи лятото им доста по-осмислено със занимателни прекарвания, нови контакти и развити умения.

Ваканция в музея

Музеят на София провежда стратегия за деца сред 6 и 12 години. Заниманията са от 8:30 до 17 ч. В тях под формата на просвета и изкуство децата ще се допрян до институции от близко, ще прегледат монументи на бележити българи, а в детско- юношеския отдел на библиотеката ще схванат, че книгата е най-хубавият им другар. Цялата стратегия можете да видите тук. За въпроси и записване: [email protected], тел. +359(2)985 44 55

Лято в музея

Регионален исторически музей – Русе кани деца от 8 до 11 години на " Лято в музея ". Заниманията са по една седмица от 9.30 до 13 ч., а оптималният брой на участниците в група е 15. Записването се прави на телефон 0886072085 и продължава до запълване на бройките. Таксата за присъединяване е 5 лева дневно.

Образователната стратегия на музея ще даде на децата любопитни обстоятелства за историята на града, за емблематични места и персони, за тайните на археологията. Програмата включва още креативен занимания, модерни интерактивни игри и игри от " бабино време " в Лапидариума зад музея. Целта е децата да се срещнат с музейните пространства, да се забавляват и в същото време да получават нови познания.

Централен юношески клуб на скаутите

През юни и юли деца от 6 до 12 години преодоляват трудности и се учат по какъв начин да оцеляват в планината благодарение на планински спасители. Скаутите ще могат да усвоят потребни умения за оцеляване в слънчевия Предбалкан, Рила, Родопите и Стара планина. Програмата на всеки лагер ще стартира в 9 часа сутринта и ще приключва в 22 часа. Маршрутът е съобразена с възрастта и опита на децата, а заниманията включват конна езда, спортни надпревари, скаутски практики, риболовни завършения и развлекателни занимания край лагерния огън. Можете да си изберете стратегия на уеб страницата на клуба на скаутите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР