И тази година България ще представи своя песен и изпълнител

...
И тази година България ще представи своя песен и изпълнител
Коментари Харесай

БНТ вече приема предложения за песен и изпълнител за Евровизия 2018

И тази година България ще показа своя ария и реализатор на Евровизия 2018 в португалската столица Лисабон. Убедена, че триумфът се крие в екипната работа, публичната телевизия се обръща към музикалните експерти в страната, с цел да предложат песента и участника.


Напрежение, неспокойствие, очакване до последния миг - Евровизия 2017 остана в историята с връх за България в песенния конкурс-второто място на Кристиян Костов. Салвадор Собрал завоюва на Португалия влиятелното отличие и правото да бъде хазаин.

Сега Лисабон се готви да посрещне най-хубавите изпълнителни от 42 страни. А Българска национална телевизия към този момент приема оферти от продуцентски компании - за ария, реализатор и тактика за представянето, с цел да усъвършенства миналогодишния резултат.

Йоана Левиева-Сойър - делегиран продуцент " Специални планове " в Българска национална телевизия: Най-важното, което научихме от сполучливите ни планове с Поли Генова, която завоюва четвърто място и Кристиян Костов - предходната година - второ място е това, че за Евровиизия е нужен повсеместен план. Не е задоволително просто добра ария или харизматичен актьор - нужни са и двете. Нужна е също най-хубавата театрална идея - съответно за този реализатор и за тази ария, тъй че още веднъж подаваме ръка на музикалните експерти в България, с цел да намерим дружно този най-хубав план.
20 декември е крайният период за подаване на концепциите. Чуждестранни специалисти и представители на Българска национална телевизия ще изберат кой ще замине за Лисабон с виновната задача да развее българския байрак на музикалната сцена.

Шест месеца - единствено толкоз ни разделят от огромните концерти. Всички на борда - приканват уредниците. Океанът и неговото многообразие въодушевяват за логото и неговите 12 вариации. А Лисабон - градът на цветовете- несъмнено ще бъде европейската столица на музиката през май.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР