И тази година абитуриентите в Бургас демонстрираха много стил при

...
И тази година абитуриентите в Бургас демонстрираха много стил при
Коментари Харесай

Топ красавиците на Южното Черноморие са сред най-стилните абитуриентки на Балове 2018

И тази година зрелостниците в Бургас демонстрираха доста жанр при избора си на тоалети. Повечето завършващи госпожици заложиха на изчистени цветове, рокли по тялото, почтени за Холивуд, написа Флагман бг.

Няма по какъв начин да подминем няколко от топ хубавиците на Бургас, които не останаха незабелязани. Това са Кралицата на Бургас и първата подгласничка на Мис България 2017 Йовита Георгиева, която бе с неповторима синя рокля-отражение на цвета на очите й. Мис Созопол за 2016 и 2017 година Янита Димитрова и Габриела Панайотова също направиха мощно усещане с избора си на тоалети. С рокля в сходната цветова гама като тях бе и стилната Мис Обзор Радина Василева.


Кралицата на Бургас и първа подгласничка на Мис България 2017 Йовита Георгиева

Определено би трябвало да отбележим, че множеството млади дами избраха цветове в бялата гама. Сред изключенията обаче се открои и Мис Свети Влас 2015 - волейболистката Натали Тодорова, която бе облечена в стилна черна рокля, а подгласничката й за идната година дългокраката - Павлина Дичева избра класическото бяло за своя цвят тоалет.


Мис Созопол 2016 Янита Димитрова

Като умозаключение за трендовете при випуск 2018 можем умерено да твърдим, че се отличи със жанр и типичен модели, без долнопробност и кич, за което поздравяваме всички зрелостници.


Мис Созопол 2017 Габриела Панайотова


Мис Свети Влас 2015 - волейболистката Натали Тодорова


Павлина Дичева
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР