„И така, циганинът, който изнасили, измъчва и уби по особено

...
„И така, циганинът, който изнасили, измъчва и уби по особено
Коментари Харесай

Джамбазки със страшно предупреждение за циганина Северин, убил Виктория

„ И по този начин, ромът, който изнасили, изтезава и умъртви по изключително нечовечен и непосилен метод млада майка в Русе, получи единствено тридесет години затвор. Това не е правдивост. Не е и отмъщение. Защото, след има-няма петнадесет години, това създание още веднъж ще е на независимост. Отново ще дебне в храстите. Някоя жена. Майка “, по този начин евродепутатът Ангел Джамбазки стартира собствен коментар във връзка новината, че Северин Красимиров ще лежи 30 години в пандиза за убийството на русенската журналистка Виктория Маринова.

„ Още след убийството на студентката във Велико Търново, осъществено още веднъж от циганин-рецидивист, направил две потвърдени убийства преди този момент, поискахме смяна в законодателството.

Поискахме по този начин нареченото "съкратено произвеждане " да не се ползва при такива свиреп закононарушения. Настояваме причинителите на сходни зверства да получават само справедливото наказване - пожизнен затвор без подмяна. Уви, ГЕРБ и Българска социалистическа партия не ни поддържаха. Направиха се на хуманни и "европейски ".

Днес още веднъж сме очевидци на отвод от правораздаване. Отказ от правдивост. Отказ на отмъщение. Жалко. Моите дълбоки и откровени съболезнования на околните на жертвата, които през днешния ден още веднъж претърпяха жестока покруса.

Моето персонално мнение е, че такива зверства заслужават единствено и само смъртно наказване. Това е единственото заслужено отмъщение. Това е единственият метод да предпазим бъдещи капацитети жертви. Ще го създадем, когато имаме достатъчната Ви поддръжка “, написа още Джамбазки в персоналния си фейсбук профил.
 Джамбазки със ужасно предизвестие за циганина Северин, умъртвил Виктория
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР