И така, срещаш страхотен мъж, който те кани на среща.

...
И така, срещаш страхотен мъж, който те кани на среща.
Коментари Харесай

10 ценни правила за първа среща

И по този начин, срещаш страховит мъж, който те кани на среща. Супер! Първата среща е едно от най-вълнуващите прекарвания в света на връзките и може би едно от най-важните. Тя бележи началото на една евентуална връзка, която може да прерасне в обич.
За да се случи това, обаче, тя би трябвало да протече по допустимо най-хубавия метод. И, макар че не можеш да повлияеш напълно на прекарването, ето 10 неща, с които да направиш ужасно първо усещане на срещата и да си сигурна, че ще има втора.
1. Говори
Винаги казвай какво мислиш. Ако той желае да те заведе на суши, а ти не обичаш риба, най-добре кажи, до момента в който е време. По-добре от едвам отидете на място, на което няма да ти бъде прелестно. Да бъдеш откровена през цялото време е доста по-добре от едвам се случи откакто към този момент сте се сближили.
2. Не носи неща, с които не можеш да вървиш, приказваш, ядеш и дишаш
Да, искаш той да те види в най-красивия ти тип. Но не забравяй, че най-красива си, когато се чувстваш удобно. За това, заложи на обичаните си облекла, с които можеш да си позволиш независимост на придвижванията и да си изкараш по допустимо най-хубавия метод.
3. Бъди точна
Всеизвестен факт е, че дамите постоянно закъсняват. Въпреки това, постарай се да пристигнеш на време на мястото на срещата. Така показваш съвестност и почитание към другия. Това прави огромно усещане на противоположния пол, изключително в случай че против теб стои прецизен човек.
4. Не пий прекомерно доста
Първите срещи могат да бъдат доста изнервящи. За да се успокоиш постоянно прибягваш към алкохола. Все отново, не прекалявай с алкохола. Няма нищо по-лошо от пияна жена, а пияна жена на първа среща не води до нищо положително.
5. Не се вманиачавай по външния си тип
Ясно е, че колкото и да се гласиш, един час след срещата към този момент няма да изглеждаш толкоз зашеметяващо, колкото първоначално. Въпреки това не върви през пет минути до тоалетната да проверяваш по какъв начин изглеждаш. Ако се забавляваш и си себе си, значи си страхотна, даже с леко размазано червило.

6. Остави телефона си далеко
Едно от най-важните правила. Телефона остава в чантата, най-добре с понижен тон. Без отбелязвания и фотоси. Така показваш, че нямаш фикс идея по обществените мрежи и се наслаждаваш на момента. Да гледаш в телефона си по време на първа среща е неуважително и може да обидиш индивида против себе си.
7. Задавай въпроси
Интересувай се от събеседника си. Така показваш интерес и го караш да се усеща специфичен. Освен това го опознаваш по-добре и можеш да прецениш дали е човек, с който искаш да имаш връзка.
8. Предложи да платиш сметката
Дори той да желае да заплати сметката, предложи да я платиш ти. Така показваш своята самостоятелност и желанието да сте равни. Правилото е, че в случай че ти си дама, би трябвало да предложиш да платиш. Ако той е благородник, няма да одобри.
9. Не го преследвай след срещата
Не го добавяй във всички обществени мрежи и не харесвай всичките му фотоси след срещата. Така показваш обезсърчение и може да го уплашиш. Изчакай да минат най-малко ден-два преди да се свържеш с него, а най-добре, той да те потърси пръв.
10. Бъди положителна
Дори да си имала ужасяващ ден на работа, не го показвай. Бъди положителна и усмихната. Дори първоначално да ти е мъчно, с времето ще възвърнеш положителното си въодушевление.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР