И така, покрай скандалите с Изборния кодекс тази седмица се

...
И така, покрай скандалите с Изборния кодекс тази седмица се
Коментари Харесай

Новини или Novini - картината на печата за 22 февруари

И по този начин, около свадите с Изборния кодекс тази седмица се изплъзна толкоз бързо, че към този момент се чудим какъв брой бързо ще премине идната, предвид на нажежената към момента конюнктура сред ръководещи и съпротива. Но това, несъмнено, има време да разберем, а в този момент насочваме взор към днешния обзор на печата.

Първа страница на вестник " Сега " обръща внимание на следващите депутатски конфликти в арената на Народното събрание сред ръководещи и съпротива. " ГЕРБ и " Атака " желаят да орежат парите на отсъстващите депутати ", гласи заглавието. След като години наред не се впечатляваха от рехавото наличие в пленарната зала, в разгара на политическата рецесия ръководещите ненадейно взеха решение, че ще бъде заслужено да лишат изцяло от заплати всички, които не вървят на работа в Народното събрание. От болшинството дори не скриха, че става въпрос за наказателна мярка против Българска социалистическа партия. Соцдепутатите пък към този момент седмица бойкотират Народното събрание в символ на митинг против погрома, който ГЕРБ и Движение за права и свободи проведоха над преференциалното гласоподаване, а нощес оповестиха, че се отхвърлят от депутатски привилегии, до момента в който са отвън Народното събрание.

От страниците на вестник " 24 часа " пък разбираме, че грип 2019 не повтаря, което си е много успокоително предвид на големия брой заболели през миналите месеци. Оказва се, че на един болен има 4-ма души със отбрана. Така, че спете умерено - няма риск грипът да повтори боледувалите в сегашната зараза, безапелационен е проф. Тодор Кантарджиев, шеф на Националния център по заразни и паразитни заболявания и народен съветник по микробиология.

София има потребност от два пъти повече нови жилища, с цел да отговорят бизнесмените на миграционния поток към града. Това написа в. " Труд ", цитирайки Националната асоциация на строителните бизнесмени (НАСП) у нас. Не сме си и помисляли, че от НАСП биха ни споделили, че София е пренаселена и няма потребност от повече застрояване в нея, само че най-малко се надяваме то да се случва на верните за задачата места!

Служители на Министерство на вътрешните работи стартират обход на всички хора с психологични отклонения у нас, изключително на тези, които не са били приети в болница и не се водят на доклад в някое лечебно заведение. Те ще ги наглеждат, а при нужда ще подават сигнал до съответната институция в случай че виждат някой проблем. Питаме се единствено дали не позакъсняха малко..?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР