И така, отново сме „онова време от годината“ - въздухът

...
И така, отново сме „онова време от годината“ - въздухът
Коментари Харесай

Шест причини да обикнете късната есен

И по този начин, още веднъж сме „ това време от годината “ - въздухът става по-сух, дишайки виждаме по какъв начин дъхът ни излиза като пара, а като сме на топличко потъркваме ръце, с цел да се сгреят. Вдишваме с наслада аромата на кафе с есенен специфичен усет и на драго сърце събличаме връхната си дреха. Говорим за късната есен - когато от дълго време не ни е ваканционно и към момента не ни е Коледно - сезон, който или е доста обичан или е доста ненавиждан. И, с цел да не го приемате като „ обречен на смърт сезон “, ние имаме няколко дребни хитринки, които ще го създадат паметен или най-малко много по-приятен!
Изгледайте този сериал!
И да, дано е с топли пантофи и лате в ръка. Помните ли сериала, за който ви приказваха сътрудниците и приятелите още напролет? Или този, който зарязахте на сезон 3, а той е стигнал до 6? Да, все се канихте да го гледате, само че време – нямаше. Или имаше, само че вие бяхте заети. Е, в този момент е времето за стоене у дома, пухени одеалца и топла напитка.

 назик Nasic
Вижте се с тази другарка!
Не ви се седи у вас или нямате сериал, който ви е забавен? Помните ли онази другарка, с която все се каните да се видите, само че в никакъв случай не смогвате? Или тази, която живее в чужбина и е тук за седмица? Е, уверени сме, че има какво да си кажете на сладка раздумка на топло в мола. А и имате потребност от нов пуловер, нали?
Започнете този спорт!
Отдавна си повтаряте, че би трябвало да започнете да спортувате, само че все няма по какъв начин? Това лято пропуснахте да имате „ тяло за плаж “, а и на кой му се спортува на закрито, когато на открито времето е толкоз прелестно? За диети и дума да не става, кой пази диети преди празници?! Но пък, в случай че вечер няма какво да вършиме, спортът, който от дълго време се каните да пробвате, зарежда повече и от двойно кафе.

 назик Nasic
Излезте на среща!
Това е сезонът на доста раздели, само че и на доста нови връзки. Причината е напълно явна – преди празниците хората или си дават сметка, че не желаят да прекарат празника тъкмо с този човек или пък са сами, само че желаят да има с кого да се гушкат пред камината и да си подаряват коледни чорапи. Е, в този момент е моментът да поканите на среща индивида, по който си падате. Разходете се в парка, снимайте се, играйте с есенните листа, пийте чай (или греяно вино, според от предпочитанията) и се радвайте на момента!
Пазете се от вируси и настинки!
Най-лошото нещо, което ни носи този временен сезон, са вирусите, които имат неприятният табиет да се популяризират скорострелно. А и да си го признаем – едно от най-неприятните неща е запушеният нос. Това може да помрачи цялото ви въодушевление и нито да идете на среща, нито на шопинг с другарка, камо ли на спорт. За да не се стига до там, ви препоръчаме Назик® спрей за нос - дребен асистент, който ще ви избави от тези несгоди и ще може да бъде на всички места с вас!

 назик Nasic
Грижете се за здравето си!
Ако сте настинали и имате хрема и запушен нос, това се дължи най-вече на вируси, които провокират инфектиране на лигавицата на носа. Когато сме здрави, носната лигавица защищава дихателните пътища от микробите. Когато общият и локалният имунитет са отслабени, вирусите нападат и навлизат в носната лигавица по-лесно, развъждат се в нейните кафези и тя се възпалява. Борейки се да ги в профил, организмът ни покачва кръвоснабдяването на носната лигавица – тя става оточна, което води до запушен нос и нараснала секреция. В подобен миг Назик® спрей за нос идва на помощ! Той бързо понижава отока на лигавицата и отпушва носа, подпомагайки оздравяването на лигавицата. Ксилометазолинът има съдосвиващо деяние, като по този метод провокира отбъбване на лигавицата в носа, а декспантенолът способства за зарастване на наранената лигавица и има мукопротективно (предпазващо лигавиците) деяние.

Надяваме се нашите препоръки да са ви били от употребява. Пожелаваме ви топла, уютна и изпълнена със страхотни моменти зима!

 назик Nasic
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР