И така, останали сте без мъж. Без значение е, дали

...
И така, останали сте без мъж. Без значение е, дали
Коментари Харесай

Без мъж: сама или свободна

И по този начин, останали сте без мъж. Без значение е, дали сте се страхували, че това ще се случи или сте го очаквали с неспокойствие, дали той е решил да си отиде или вие сте поели самодейност за раздялата, резултатът е еднакъв – стоите на дивана с възглавница в ръка и се пробвате да осъзнаете вашия нов статус „ сингъл ”. Не бързайте да изпадате в меланхолия или да кроите хищни проекти за завоюването на ново сърце. Сигурно и това в миналото ще стане, само че в този момент по-добре се насладете на свободата си.

Живот по новому
Скучно и пусто ви е. Така ще бъде, в случай че се пробвате да запазите остарелия си темп на живот. Време е за съществени промени. Сега можете да вършиме всичко това, което ви е липсвало или се е налагало да воювате за него. Вече не е нужно след работа незабавно да се прибирате вкъщи, с цел да сервирате вечерята на време. Всъщност даже може въобще да не готвите, а с това ще намалеят и купищата мръсни чинии. Освободеното време може да посветите на срещи с приятелки, спектакъл, кино и концерти. С други думи – пред вас се откриват безгранични благоприятни условия за социализация, завързване на нови и възобновление на остарели контакти. А през почивните дни, вместо да издирвате мръсни чорапи под дивана, можете да поспите до късно, да мързелувате или да поскитате отвън града. И всичко това без да се постанова да се оправдавате.

Без да се преценявате
Можете още веднъж да слушате обичаната си музика, без да дразните никой. Вече няма да е належащо да се залоствате в банята, когато си вършиме странни на цвят разкрасяващи маски. Или пък да чистите до премала, тъй като той е поканил майка си на посетители и вие би трябвало да блеснете като съвършената стопанка. От този миг нататък можете да организирате всекидневието си, както е комфортно точно на вас. Ура, независимост!

Цялата ви сила за мирни цели
Усилията, които до този миг сте вложили във връзката, в този момент можете да насочите към личното си развиване – интелектуално и професионално. Например можете да извършите предоставеният план за стремително къс период и с това да впечатлите шефа. Скоро на него ще му стане ясно, че за разлика от останалите си колежки, не мислите най-вече за фамилните проблеми и на вас постоянно може да се разчита. Усърдието в никакъв случай не е на вятъра и евентуално ще бъде наградено с покачване. Точно сега то ще се отрази прелестно освен на финансовото ви положение, само че и на самочувствието ви.

В отвън работно време пък можете да се запишете на курса, за който от дълго време сте мечтали – по испански, снимка или танци. Така освен ще придобиете нови умения, ще прекарате прелестно свободното си време, само че и ще завържете доста нови запознанства отвън нормалния ви обществена среда.

Време за равносметка
Може би най-хубавото в този миг е, че можете да останете уединено с мислите си. Това е належащо, с цел да осъзнаете, какво желаете отсега нататък – както в директно бъдеще, по този начин и и в далечна вероятност. Често фантазиите, които считаме за лични, се оказват повлияни от към този момент някогашния ни сътрудник. А към този момент е време да живеете не нечий различен, а личния си живот.

Рано или късно още веднъж ще преминете от статус „ сингъл ” в „ обвързана ”, по тази причина се насладете оптимално на своята независимост и не похабявайте това скъпо време (което е допустимо в никакъв случай повече да не се повтори) в циврене, безучастие и самообвинения.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР