И така, местейки се от дивана на масата и обратно,

...
И така, местейки се от дивана на масата и обратно,
Коментари Харесай

Как да влезем във форма след празниците

И по този начин, местейки се от дивана на масата и назад, незабелязано се снабдявам с няколко кг от горната страна. След коледните и новогодишните празници и купищата именни дни през януари е време да се стегнем и да влезем във форма. Това може да постигнете с тези 5 трика.

Планирайте храната си

Започнете да организирате и планирате храната за целия си ден. Веднага откакто се разсъните, изпийте чаша топла вода с лимон. Тази свежа напитка освен ще ви разсъни по-бързо, само че и работи като естествена детоксикация за тялото ви. Опитайте се да закусите до един час след пробуждане. Планирайте втората закуска и тази следобяд да са в границите на 3 часа откакто сте се нахранили. Вечеряйте преди 20 часа и си лягайте към 22 часа. Това може и да ви звучи много мъчно, само че не забравяйте, в случай че го вършиме в продължение на 21 дни, то ще се трансформира във ваш табиет.

Пийте повече вода

Описвайки своята Коледа, евентуално включвате нонстоп похапване на въглехидрати и изпиване на огромни количества алкохол. Най-важното, което може да извършите в този момент, е да започнете да пиете големи количества вода, с цел да може организмът ви по-лесно да се детоксикира. Между 2 и 2,5 литра вода дневно ще ви оказват помощ по-бързо да се справите с подуванете, ще раздвижи работата на храносмилателната ви система.

Упражнявайте се

Да бъдете дейни, е значима част от всяка загуба на тегло или детоксикираща стратегия. Когато сте дейни, тялото ви изразходва повече сила, а това води до намаляване. Специалистите поучават да отделяте по час дневно за умерени извършения, шест пъти в седмицата. Това ще понижи с 46% риска от сърдечна непълнота. Ако не сте спортна натура, може да пробвате някоя занимателна нова фитнес наклонност.

Наблегнете на фибрите

Въглехидратите са горивото на тялото, тъй че не е вярно да ги премахнете изцяло от менюто си. Особено в случай че се упражнявате всеки ден. Вместо това заложете на тях на закуска и изберете „ положителни въглехидрати ", като овесени ядки, картофи, фасул и киноа. Друг значим миг да ускорим метаболизма и да подобрим храносмилането е да заложим на фибрите, които ще открием в лененото семе, боба, плодовете и зеленчуците, кафявия ориз, пшеницата и зеленчуци.

Спете по 8 часа

Толкова постоянно не можем да осъзнаем, че сънят е изключително значим освен за хубостта ни, само че и за нашата форма. Когато тялото ви страда от липса на задоволително сън, се включват два хормона - грелин и лептин, които са отговорни да изпитвате непрестанен апетит и това води до преяждане.

Източник: missbloom.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР