И така, ето кой ща има късмет … 2020 година беше

...
И така, ето кой ща има късмет …
2020 година беше
Коментари Харесай

За тези шест зодии 2021 година ще е най-късметлийската

И по този начин, ето кой ща има шанс …

2020 година беше задоволително сложна за доста хора. И въпреки всичко, северният кармичен лунен възел Раху й беше настойник. Представителите на зодиакалния кръг имаха късмет да преодолеят разнообразни проблеми. Новата 2021 година е покровителствана от Меркурий. Според астролозите 6 зодии ще се потопят стремително в морето на щастието и въз основа на получените данни са съставили хороскоп за късметлийските знаци през 2021 година.

1. Риби

Най-вероятно началото на годината няма да направи ярки усещания на хората от тази зодия. Но безусловно след края на новогодишните празници ще избухнат приятни събития в живота им. Потокът от радостни изненади ще бъде изобилен. Съдбовните завършения и изненади ще основат чувство за същинско благополучие.

2. Телец

Настъпващата година на Бика дава обещание мир, който толкоз време липсваше на душата на Телеца. Вътрешният баланс, комбиниран с позитивни събития, ще направи живота на представителите на зодията богат и благополучен.

3. Везни

Под покровителството на Меркурий се чака представителите на въздушния детайл да продължат кариерното си израстване и и да имат съдбоносна среща през втората половина на годината.

Ако преди някоя област в живота на Взните е била в хаос, в този момент всичко ще бъде уредено и ще провокира огромна наслада. Всеки, който през 2020 година е бил под въздействието на отрицателни условия., през 2021 може да разчита на обезщетение, било то в областта на любовта, финансите, здравето.

4. Козирог

Романтичните козирози ще усетят усета на щастието през 2021 година – хороскопът им дава обещание това. Някой ще има среща с идеалния сътрудник, който по-късно ще стане непрекъснат сътрудник в живота му. Друг ще подреди нещата в фамилното огнище. За някои Козирози ще се отвори опция свише да осъществен най-смелите си фантазии.

5. Лъв

В съпоставяне с предходни години, 2021 г.  ще донесе на грациозния Лъв оптималната непоклатимост. В кариерата звездите дават обещание бърз напредък. На фона на сполучливия професионален живот персоналният живот също ще се усъвършенства. Така че Лъвът ще почувства щастието с цялостна мощ.

6. Стрелец

През новата година зимната зодия ще я застигне триумф и благополучие. Всички сфери на активност ще бъдат сполучливи. Но най-много Фортуна ще зарадва креативните хора и тези, които са разтревожени, от цялото си сърце за своите работни отговорности.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР