И световната шампионка по бокс Станимира Петрова се включи в

...
И световната шампионка по бокс Станимира Петрова се включи в
Коментари Харесай

Станимира Петрова се снима във филма #Агресия

И международната шампионка по бокс Станимира Петрова се включи в фотосите на кино лентата “#Агресия”, който се осъществя от асоциация "Докосни дъгата " по плана “Младите хора - Бъдещето на България - дружно против агресията”. Както към този момент стана известно, част от документалната лента, представяща другите форми на експанзия, е и различен боксов национал - Даниел Асенов.

„ Аз съм Станимира Петрова и споделям „ Не! “ на експанзията. Очаквайте премиерата на кино лентата ни “#Агресия”. Бъди един от нас, дано дружно нокаутираме експанзията! “, споделя Станимира Петрова в особено видео обръщение, с което поддържа осведомителната акция, сложила си за цел да покаже на обществото и виновните институции рисковете, които дебнат от ниската осведоменост и непознаване на съществени способи за справяне в конфликтни обстановки и при зависимости.

Филмът е част от дейностите по плана "Младите хора – Бъдещето на България – дружно против експанзията ", който се осъществя от асоциация "Докосни дъгата ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР