И свестните у нас се считат за луди.Винаги съм си

...
И свестните у нас се считат за луди.Винаги съм си
Коментари Харесай

Елена Гунчева: И свестните у нас се считат за луди

„ И свестните у нас се смятат за луди.Винаги съм си мислила за клетвата за честност към Родината, която мъжете са полагали: „ Заклевам се в името на Република България да послужвам почтено на народа си, да съблюдавам Конституцията, законите на страната. “ Това написа във фейсбук някогашният народен представител от „ Възраждане “, Елена Гунчева-Гривова.

„ Други са се клели и в Народна Република България! А има и още една клетва, която всеки българин, същински българин, си дава: „ Глава си давам, България не давам! “, написа още тя.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

И СВЕСТНИТЕ У НАС СЧИТАТ ЗА ЛУДИ….

От обява в Трафик нюз се схваща за боен от авиобаза Крумово, който призовавал сътрудниците си на митинг за 21 януари, който можело да прерастне във въоръжен. Естествено, незабавно се е намерил изменник и мъжът е задържан.

Винаги съм си мислила за клетвата за честност към Родината, която мъжете са полагали: „ Заклевам се в името на Република България да послужвам почтено на народа си, да съблюдавам Конституцията, законите на страната и военните устави, да извършвам категорично заповедите на своите командири и началници, безстрашно да пазя целостта и независимостта на моята Родина и в случай че се наложи, да дам живота си за нея, за воинската чест и за славата на бойното знаме. Заклех се! “.

Други са се клели и в Народна Република България! Да служат почтено на наода си.
А има и още една клетва, която всеки българин, същински българин, си дава: „ Глава си давам, България не давам! “.

Елена Гунчева-Гривоваа

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР