и Столична община организират поредното издание на фестивала Ърбан

...
 и Столична община организират поредното издание на фестивала Ърбан
Коментари Харесай

4 дни спорт и екшън в сърцето на София

„ и Столична община провеждат следващото издание на фестивала „ Ърбан зона ". В продължение на 4 дни, от 20 до 23 септември центърът на града ще сепревърне в оживена спортна сцена, която ще даде старта на Европейската седмица на спорта, съобщи БГНЕС.
Демонстрации, шампионати и уърк-шопове в над 20 типа спорт ще се състоят от неделя до сряда в Княжеската градина до Орлов мост. Пространството пред монумента на Съветската войска ще сепревърне в зона за новите градски дисциплини, по този начин известни в последно време измежду младите.
 Йорданка Фандъкова към столичани: Градът ни е страж на история, която пишем дружно (ВИДЕО) Йорданка Фандъкова към столичани: Градът ни е страж на история, която пишем дружно (ВИДЕО)
Кметът на София Йорданка Фандъкова честити празника на столичани във Фейсбук като им подсети, че " Градът ни е страж на история, коят...
Фестивалът на градските спортове и новите ърбан дисциплини ще се състои за шеста поредна година, само че за повторно ще бъде под името „ ърбан зона спорт ". Отново ще можем да се насладим на виртуозите в по този начин модерните в последно време градски или „ ърбан " спортове: каскадьорство, стрийт фитнес и паркур, акробатика, баскет 3х3, карате, таекуон-до и таекуондо WTF, капоейра и бринкадейра, бънджи скокове, тенис на маса, ушу, савате, карате и др.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР