И срещу Аржентина Серж Гнабри не пропусна да демонстрира отличната

...
И срещу Аржентина Серж Гнабри не пропусна да демонстрира отличната
Коментари Харесай

Новата звезда на Бундестима подобри рекорд на Клозе и изравни постижение на Йозил

И против Аржентина Серж Гнабри не пропусна да показва отличната си форма. Германският национал означи един от головете при равенството 2:2 в Дортмунд и по този метод стана първият футболист на Бундестима, който се разписва в 4 следващи мача. 24-годишният нападател наказа поредно Естония, Холандия и Северна Ирландия, а през днешния ден откри резултата против “гаучосите”. За последно голове в 4 следващи мача за Германия вкара Месут Йозил през 2012 година.

В същото време Гнабри усъвършенства върха на легендата Мирослав Клозе и стана футболистът, който най-бързо стигна до 10 гола с националния екип. Клозе доближи кота 10 след 13 мача за маншафта, а Гнабри съумя да стори същото в 11-ия си мач.

6 - @SergeGnabry scored 6 goals for @DFB_Team_EN in 2019, more than any other player. Established. #GERARG pic.twitter.com/jGlWb1SAsi
— OptaFranz (@OptaFranz) 9 октомври 2019 година Постиженията на Гнабри не свършват дотук. За календарната 2019 година той е играчът с най-вече попадения за националния тим - 6. Пет от тях са в квалификациите за Евро 2020.

От началото на сезона острието на Байерн (Мюнхен) е неукротим и на клубно равнище. В Бундеслигата той има 1 гол, само че в Шампионската лига към този момент вкара 4 пъти в 2 мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР