И смяната на континента не спря трагичното представяне на Кливлънд.

...
И смяната на континента не спря трагичното представяне на Кливлънд.
Коментари Харесай

Мизерията на Кливлънд продължи и на лондонска земя

И промяната на континента не спря трагичното показване на Кливлънд. „ Браунс “ изгубиха за 26-и път в последните си 27 мача. Пред 74 237 фенове на „ Туикънъм “ в Лондон дънните риби в АФК Север отстъпиха с 16:33 на Минесота и остават без победа през 2017 година

Представянето на Кливлънд на английска земя бе добре позната комедия от неточности. „ Домакините “ рано пресякоха пас на куотърбека на Минесота Кейс Кийнъм и имаха потребност от единствено две разигравания с цел да открият след 26-ярдовия тъчдаун рейд на Айзея Кроуел. Но не съумяха в спомагателната точка, тъй като новобранецът Зейн Гонсалес уцели страничната греда.

След което стартира самоунищожението. Брайс Трегс изтърва пънт надълбоко в своята половина и Минесота се вълзползваха, отбелязвайки фийлдгол от 35 ярда. За начало на второто полувреме Кроуел изгуби фъмбъл на 30-ия ярд в полето на Кливлънд и Кай Форбат вкара от 43 ярда. За похлупак Гонсалес пропусна фийлдгол от 35 ярда и въпреки че се разписа от 23 шест минути по-късно това се оказаха последните точки за отбора му в мача.

Минесота поеха надзор върху събитията на терена и в самия завършек на третата част Джерик МакКинън се разписа от един ярд, а след това съумя и в опита за две спомагателни точки. Кайл Рудолф добави тъчдаун шест минути по-късно и ускори почитателите на Кливлънд към изходите на стадиона.
Уайд рисийвърът Адам Тилен бе определен за Играч на мача с 5 овладяни паса за 98 ярда и тъчдаун. Минесота (6-2) след почивната седмица не престават сезона на 12 ноември с посещение на Вашингтон. Същия ден Кливлънд (0-8) играят в Детройт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР