И след най-голямата буря изгрява слънце. Доказателство за това е

...
И след най-голямата буря изгрява слънце. Доказателство за това е
Коментари Харесай

Когато след бурята изгрява слънце: История за една любов отвъд суетата

И след най-голямата стихия изгрява слънце . Доказателство за това е историята на австралийската спортистка Турия Пит. През 2011 година тя стана жертва на нечовечен пожар и получи над 65% изгаряния по цялото тяло.

Смелата австралийка мина над 200 интервенции и съумя да се възвърне душевен след случая. Днес върви с гордо вдигната глава макар белезите.
 Турия Пит Gettyimages
Историята на Турия Пит се трансформира в актуалната приказка за огромната обич , откакто нейният дълготраен другар Майкъл Хоскин я поддържаше в целия й сложен път. Влюбеният мъж и до през днешния ден назовава половинката си „ красива “ и я счита за изумителна. Днес двамата се радват на огромно благополучие – напълно скоро ще станат родители на момченце .  

A post shared by Turia (@turiapitt) on Nov 18, 2017 at 3:06pm PST

30-годишната Турия държи почитателите си в Instagram в течение с всичко, което се случва по време на бременността й .  

A post shared by Turia (@turiapitt) on Nov 17, 2017 at 3:03pm PST

Тя разкрива дневния си режим, трикове за здравословен метод на живот, както и извършения за бъдещи майки. „ Не съм в натоварен режим на трениране, само че към момента се практикувам всекидневно. Тренирам пилатес 2-3 пъти седмично, отивам на йога, пробвам да плавам всеки ден “, споделя опита си Турия.  

A post shared by Turia (@turiapitt) on Nov 9, 2017 at 5:16pm PST

Освен това предлага елементарна диета с доста зеленчуци . Бъдещата майка акцентира ролята на Майкъл, който непроменяемо я поддържа по време на бременността. „ Той е страховит, както постоянно “, безапелационна е тя.  

A post shared by Turia (@turiapitt) on Nov 12, 2017 at 1:44pm PST

А кой ще бъде урока, който желае да научи синът й? „ Да бъде признателен за това, което има всеки ден , да има постоянно цел, към която да се стреми, да се заобиколи от хора, които го поддържат “, уточни Турия.

Вижте още истории за силата на духа:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР