И слънце, и увеличение на облачността ще има утре. Слаби

...
И слънце, и увеличение на облачността ще има утре. Слаби
Коментари Харесай

Натали Трифонова: И слънце, и облаци в утрешния ден

" И слънце, и нарастване на облачността ще има на следващия ден. Слаби превалявания от дъжд се чакат тук-там от Южна и Източна България. По основни количества може да паднат единствено в планинските елементи на тези области ". Това предвижда синоптичката на БТВ Натали Трифонова.

Утре североизточният вятър ще отслабне. Денят ще стартира с температури сред 12 и 17 градуса, а денем чакаме от 23 до 28. В София температурата следобяд ще бъде към 23 градуса.

В планините облачността ще бъде най-вече забележителна, само че единствено на обособени места в Родопите, Странджа и Сакар ще вали и прегърми. Ще бъде обаче към момента прохладно в планините. Ще духа сдържан до мощен вятър от изток североизток. 

До края на тази и при започване на идната седмица времето ще бъде умерено, съвсем без превалявания и с по-високи температури от нормалните за този интервал. Преобладаващите оптимални ще са от 24 до 29 градуса, утринните ще бъдат най-често от 10  до 15. Слаби превалявания може да има в петък тук-там в Източна България, а в неделя и понеделник - тук-там в планинските региони в страната.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР