И скам да кажа на младите си колеги, които ще

...
И скам да кажа на младите си колеги, които ще
Коментари Харесай

Отправят заплахи срещу Николай Витанов, посегнали на колата му

И скам да кажа на младите си сътрудници, които ще вършат разбори и прогнози – внимавайте доста. Първите 2 седмици ще чакат да се неуспехите. Ако това не се случи, ще стартират да ви ненавиждат. Когато видят, че продължавате да не се проваляте, ще стартират да ви насочат закани, а по-късно и ще ви посегнат.

Това съобщи математикът проф. Николай Витанов в предаването, с което заяви, че получава известия за разпра, както и че е имало посягане върху автомобила му.

"В края на предишния октомври бях тръгнал със фамилията си на път, трябваше да излезем на автомагистралата. Имам привички от казармата - погледнах в какво положение е автомобилът преди да потегли и видях, че нещо не е наред. Гумата беше обработена по този начин, че да изгърми при висока скорост. Няма по какъв начин това да е било случайност, беше направено добре. Заплахите не престават. Не считам да депозирам тъжба за сигналите против мен. Оправям се по различен метод ", описа математикът.

" Обещал съм на приятелите си следното : изкарах 3 талази, правейки разбори и прогнози за Националния действен щаб. Ще изкарам още една за народа, само че не съм споделил, че ще е до края. След това ще спра да се занимавам с тази активност ", сподели още той.

Той разяснява и епидемиологичната конюнктура у нас.

"Както предвиждах, първичният пик пристигна през септември. Броят на инфектираните се подвигна на 2100. Започна спад. Сега сме във вторичния пик ", уточни Витанов.

"Прогнози за повече от 7 дни не върша. Никога не съм взел участие във взимане на решения. Единственото, което върша през последните 18 месеца, са разбори. Каквито са числата – такива. Виждате, че каквото споделям – става ", сподели още математикът.

Повече по тематиката вижте във видеото нагоре.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР