И синът на директора на КАТ-Русе Михаил Манов – Мануел

...
И синът на директора на КАТ-Русе Михаил Манов – Мануел
Коментари Харесай

И синът на шефа на КАТ-Русе участвал в банда за рекет

И синът на шефа на КАТ-Русе Михаил Манов – Мануел също е измежду арестуваните при вчерашната спецакция на ГДБОП по задържане на проведена незаконна група за изнудване и рекет.

Преди ден стана ясно, че в групата взе участие и братът на народен представител от Българска социалистическа партия.

На 8 лица от дунавския град към този момент са повдигнати обвинявания и са арестувани за период до 72 часа. 7 от тях са упрекнати за присъединяване и основаване на проведена незаконна група, която се е занимавала рекет от началото на 2015 година, заяви представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

Вчера ГДБОП извърши претърсвания на заложни къщи и обекти, благосъстоятелност на брата на депутата от Българска социалистическа партия Георги Стоилов - Илия. Той бе задържан. При акцията са открити и опиати.

Сред арестуваните има и жена, на която е повдигнато обвиняване за похищение и следващо изнудване.

" Отвличането е осъществено на 30 март 2015 година, а отвлеченият е чиновник на компанията на ръководителя на групата, защото е бил подозиран за кражба. Впоследствие, като е употребена мощ и опасност, е заставен да поеме имуществено обвързване – да подпише запис на заповед на стойност 100 000 лв. ", изясни Арнаудова.



По време на акцията в Русе са конфискувани 4 броя железни палки, 3 револвера, от които военен, 1 газов и един модифициран от газов в военен. Открита е и една електрошокова палка, 107 патрона, 2 бр. ножове и артилерийски гръм, който съставлява 400 г тротил.



Ръководител на групата е Илия Стоилов, който при отвличането е работил като подстрекател.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР