и ще видим, каза пред NOVA Благой Иванов-Багата след мача

...
и ще видим, каза пред NOVA Благой Иванов-Багата след мача
Коментари Харесай

Багата: Дерик Люис не е непобедим. Ще се срещнем пак

" и ще забележим ", сподели пред NOVA Благой Иванов-Багата след мача си против американския боксьор, на който участва и президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

" Според мен имаше ощетяване от страна на съдиите ", безапелационен е българинът, който се оплака в интервенция на политиката, визирайки наличието на Тръмп на галавечерта. Именно това съгласно Багата е оказало въздействие на съдиите да присъдят успеха на противника му, прочут с прякора Черния звяр.

" Един ден преди галата, президента ни събра всички борци. Беше много разчувствуван. Каза, че за първи път американски президент ще участва на сходно събитие ", описа Багата.

Попитан дали е паднал от Люис със съдийско решение, тъй като Тръмп е бил в залата, Иванов отговори: " Може да се каже. Когато политиката се намеси, спортът остава по-назад. "

Багата беше скандално ощетен в именитата зала " Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк, като съдиите присъдиха успеха на Люис.

" Със самото излизане започнаха да скандират и разбрах, че би трябвало по някакъв метод да го откажа и да не се стига до съдийско решение, че всичко може да стане. Опитах да го заключа, само че не се получи ", съобщи Благой Иванов.
 Противоречива загуба с 1-2 съдийски гласа за Благой Иванов на UFC 244 @@@
Последните 10 години от живота му се случват възходи и падения, които са почтени за кино сюжет. В разцвета на спортната си кариера среща гибелта, когато мъж с нож го пронизва в сърцето и даже най-хубавите лекари у нас не дават особени шансове за оцеляването му, камо ли за връщането назад на кръга на международните бойни спортове. Днес, излязъл победител от най-тежката си житейска борба, Благой Иванов - Багата още веднъж е измежду най-хубавите ММА бойци на планетата. В момента е на десетото място в ранглистата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР