и ще бъдат част от новия сезон на Като две

...
и ще бъдат част от новия сезон на Като две
Коментари Харесай

Милко Калайджиев и Стефан Илчев с нова визия в „Като две капки вода“

и ще бъдат част от новия сезон на „ Като две капки вода “ . Новината беше обявена от основния сценарист на шоуто – Влади Априлов, който разкри пред Гала в най-интересното към подготовката на участниците, седмица преди огромния старт.„ Да поддържаш едно шоу за седма поредна година и то да става по-добро е рядко събитие. От години не сме събирали подобен тим – участници със собствен жанр, коитоса същински състезатели “, описа той. Освен че мъжете са се сбогували със своите бради, Милко Калайджиев е оставил „ мустака на републиката “, с цел да влезе в достоверните облици. „ През последните години Милко се свързва с шлагери от поп-фолка, само че в музикалната му история има както сръбски части, по този начин и италиански канцонети. Смятаме, че той ще може да изпее всичко “, добави Априлов.

По традиция продукцията кани и и един млад реализатор, който да изненада както публиката, по този начин и себе си – Стефан Илчев , който стана известен с достоверните вокални фалшификати на Лили Иванова и дуети с български звезди, ще опита своя гений в 13 преобразявания в шоуто.
 Стефан Илчев NOVA
„ Като две капки вода “ започва на 25 февруари в 20:00ч. по NOVA с изненади и позитивни страсти за участници и фенове. „ Когато има добра реплика, България гласоподава! Публиката прави оценка старанието “, приключи сценаристът на шоуто, който подсети, че положителната реплика е тази, която издига актьора на върха в шоуто.



Не пропускайте старта на „ Като две капки вода “ на 25 февруар и от 20:00ч. по NOVA.

Следете, и за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на, а задачите епизоди на предаването гледайте в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР