И шестимата кандидати за генерален директор на БНР - Жени

...
И шестимата кандидати за генерален директор на БНР - Жени
Коментари Харесай

Шестимата кандидати за БНР допуснати до изслушване от СЕМ

И шестимата претенденти за общоприет шеф на БНР - Жени Гаджалова, Антон Митов, Андон Балтаков, Митко Димитров, Даниела Манолова и Александър Велев, са позволени до третия стадий на състезанието, на който показват концепциите си пред Съвета за електронни медии. Това заяви ръководителят на Съвет за електронни медии София Владимирова.

" Професионалната, управническата и организационната подготвеност и на шестимата дава отговор на условията на съвета ", изясни тя на съвещанието през днешния ден.

От конкуренцията още първоначално отпадна само Валерий Тодоров поради неточни документи - не беше отписан от Търговския указател до крайния период за банкет на документите в Съвет за електронни медии. Отписването се случи ден по-късно.

Кандидатите ще се явят на чуване на 20 и 21 януари по реда, в който са подали документите си в Съвет за електронни медии.

Новият общоприет шеф на БНР ще бъде определен на 22 януари.

Дотогава БНР ще се ръководи от Антон Митов, който краткотрайно заема поста, откакто на 17 октомври Съвет за електронни медии приключи предварително мандата на Светослав Костов. Причината за крайната мярка на съвета бе невижданото прекъсване на стратегия " Хоризонт " за 5 часа на 13 септември.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР