и се изправят в интригуващ сблъсък от втория кръг на

...
и се изправят в интригуващ сблъсък от втория кръг на
Коментари Харесай

Левски излиза за задължителни три точки срещу надъхан Спартак

и се изправят в завладяващ конфликт от втория кръг на efbet Лига на стадион " Георги Аспарухов " през днешния ден от 21:00 часа. Огромен възторг имаше и в двете агитки за началото на новата акция, само че и двата отбора потеглиха зле в шампионата, като позволиха загуби с по 0:1. Сега несъмнено и “сините ”, и “соколите ” ще желаят да подобрят представянето си и да зарадват почитателите си, а това е причина за забавен дуел на “Герена ”.

излиза като любимец в днешната среща и след неподходящия резултат против 1948 последователите на столичния отбор ще чакат наложителни три точки против варненци. Освен това на “сините ” им следва мач от Лигата на конференциите против коравия тим на и те несъмнено ще желаят да наберат скорост преди семейството си на гръцкия гранд.
 Роналдо възобнови занимания пред погледа на Сираков, Петрис с първа подготовка Роналдо възобнови занимания пред погледа на Сираков, Петрис с първа подготовка
Двубоят против сигурно пропущат, който е контузен още от предсезонната подготовка, и, който получи контузия в коляното по време на дуела в и е навън от сметките на Станимир Стоилов. Нападателят също имаше леки проблеми през седмицата и тренира самостоятелно, само че се чака да започва от първата минута против “соколите ”.

Интересна е обстановката с крайния бранител Анте Блажевич. Той бе притеглен това лято, само че след неубедително показване Мъри Стоилов не остана удовлетворен и търси негова опция на десния бек. През седмицата Блажевич тренира настрана, а на някои от тренировките даже не се появи. В последна сметка преди две дни в Левски дойде някогашният бранител на Царско село Жереми Петрис, който се чака да бъде титулярния десен краен защитник на “сините ”. Предстои да разберем обаче дали той ще направи своя дебют през днешния ден, или му е нужна повече подготовка.
 Левски разгласи новия десен бек Левски разгласи новия десен бек
Завръщането на Спартак в елита беше вгорчено от неприятната загуба вкъщи от Славия. “Соколите ” допираха първата си точка в efbet Лига, само че безразсъден автогол в 93-ата минута на мача ги остави с празни ръце. Положителното нещо въпреки всичко бяха препълнените трибуни на “Коритото ”, които демонстрираха огромния възторг у почитателите на “соколите ”. За днешния мач Спартак провежда и превоз за своите ентусиасти, които желаят да гледат онлайн дуела на “Герена ”, а упованията са да има солидна варненска агитка в София.
24  Спартак (Варна) - Славия
Все още проблем в редиците на “соколите ” са усложненията с картотекирането на новите футболисти. През седмицата варненският отбор показа следващото си ново попълнение - нападателят Мартин Тошев, който се чака да запълни дупката в нападението. Капитанът на варненци Янчо Андреев, който игра на върха на офанзивата в първия кръг, също се чака да бъде на линия, макар че изпита болежка в края на мача против Славия.

efbet Лига - 2 кръг:

ЛЕВСКИ - СПАРТАК (ВАРНА)

Вероятни сформира:

ЛЕВСКИ (4-2-3-1): Михайлов; Петрис, Сундберг, Ван дер Каап, Кордоба; Краев, Кръстев; Роналдо, Г. Миланов, Уелтон; Бари
Старши треньор: С. Стоилов

СПАРТАК Външно наблюдение (4-2-3-1): Дичевски; Будинов, Борисов, Ел Анаби, Менди; Черненко, Ц. Илиев; В. Митев, Андреев, Мартис; Б. Васев
Старши треньор: В. Петров

СЪДИЯ : В. Железов
СТАДИОН: “Героги Аспарухов ”
НАЧАЛО: 21:00 часа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР