и SAP България сключиха стратегическо партньорство, което ще позволи на

...
и SAP България сключиха стратегическо партньорство, което ще позволи на
Коментари Харесай

А1 България и SAP България сключиха стратегическо партньорство

и SAP България подписаха стратегическо партньорство, което ще разреши на телекома да разшири портфолиото си от SAP решения и услуги с фокус върху добавената стойност за бизнес клиентите. Общата цел на двете компании е да подкрепят процеса на цялостната цифрова промяна на фирмите у нас и да поддържат развиването на „ умните градове “ в България.
А1 е единствената компания в България досега, която е формален Reseller на SAP и има право да предлага на клиентите си лицензи за ERP решенията за дребни и междинни компании SAP Business One, и за по-големи корпорации SAP S/4Hana. Така А1 може да съветва клиентите си кое от решенията е уместно за тях по отношение на размера и спецификите на бизнеса им. Освен това телекомът ще предлага и други SAP-базирани услуги, включващи бизнес консултиране, внедряване, поддръжка и образования, лицензи и внедряване от цялостното портфолио на SAP. Сред тях са решения, свързани с построяването на интелигентно дружество, за потребителска задоволеност, както и системи от сферата на „ Интернета на нещата “.
Главният изпълнителен шеф на А1 България, Александър Димитров, съобщи : „ Цялостната цифрова промяна на бизнеса и обществото е водеща задача както за А1, по този начин и за SAP. Щастлив съм, че с обединени старания ще допринесем доста за ускорение на тези процеси, които излязоха на напред във времето в актуалната обстановка. Технологичната експертиза, голямата база от клиенти и новаторските хрумвания на А1 дават необятни благоприятни условия за решение на действителните софтуерни проблеми на бизнеса. Разширяването на портфолиото ни от SAP-базирани решения ще ни разреши да предложим повече и по-добри решения за бизнес клиентите, които ще им оказват помощ в днешната сложна икономическа среда. Партньорството ни със SAP България е следващата стъпка от напъните на А1 за цифровизация на бизнеса в България. “
Радомир Миланов, ръководещ шеф на SAP България, разяснява : „ Присъединяването на А1 към нашата екосистема от бизнес сътрудници е значим миг за нас, тъй като съм убеден, че дружно ще реализираме още повече във връзка с дигитализацията на бизнеса в България. Портфолиото от SAP решения основава голям брой благоприятни условия за бизнеса, само че единствено с приближен сътрудник като А1, който да съветва бизнеса и да води процеса по сполучливата интеграция, можем да сме сигурни в позитивното въздействие, към което се целим. “
По този метод бизнес клиентите на А1 могат да възложат на един сътрудник целия развой - съвещания кои SAP решения са най-подходящи за тяхната активност, внедряване и поддръжка на системите, образование на чиновниците за потребление на софтуера, както и техническата обезпеченост на услугата.
Предимство за бизнес клиентите на А1 е и опцията за прилагане на SAP решенията по модела програмен продукт като услуга (Software as a Service), с месечен абонамент, като по този начин икономисва на фирмите първичната инвестиция за лицензи, сървърна инфраструктура и консултантски услуги за внедряване. Важно предимство е също, че софтуерът се предлага като облачна услуга, която се хоства в профилирания на А1 в София. Това икономисва в допълнение време и разноски на фирмите. Те могат да разчитат за съвещания от специалистите от SAP Компетентен център, който А1 развива от 15 години.
Друго основно направление от партньорството е желанието на А1 и SAP България да поддържат развиването на общините в устрема им да се трансфорат в „ Умни градове “ посредством интелигентни, надеждни и налични услуги. Комбинацията от аналитични платформи на SAP и експертизата на А1 в областта на „ Интернет на нещата “ могат да подобрят доста темповете, с които българските градове вкарват интелигентни решения, спестяващи запаси и решаващи основни въпроси за жителите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР