И сами знаете, че любовта е движещата сила на две

...
И сами знаете, че любовта е движещата сила на две
Коментари Харесай

Тези 5 зодии ще срещнат голямата ЛЮБОВ през втората половина на МАРТ

И сами знаете, че любовта е движещата мощ на две сърца. Без нея ще тънем в самотност и ще имаме празнота в сърцата си.
Някои от зодиите ще бъдат същински късметлии през втората половина на месец март. Те ще срещнат огромната си обич и още от пръв взор ще схванат, че това е тяхната сродна душа.
Ето ги и тях:
Рак
Представителите на зодия Рак ще се усещат безпределно щастливи през втората половина на месец март. Необвързаните мъже и дами най-сетне ще усетят тези пеперуди в стомаха, които ще ги карат да се вълнуват и да се радват на най-малките неща в живота си.
Те ще стартират нова връзка, само че не каква да е, а онази специфичната, която ще докара до основаване на семейство. Някои от дамите Раци евентуално ще бъдат резервирани в самото начало, само че малко по-късно ще усетят прилив на романтика, пристрастеност и обич.

Дева
Девите най-сетне ще открият правилния сътрудник в живота си. Ако сега това им се коства изцяло невероятно, в края на март ориста им радикално ще се промени.
Макар да не са от хората, които имат вяра в любовта от пръв взор, те ще се влюбят по детски и бясно. Ще изпитат предпочитание да изкрещят от благополучие и да покажат на целия свят какъв брой признателни са на живота, че им дава такава опция. Те ще се усещат пълноценни и ще се радват на всеки един момент, споделен с техния обичан.
Водолей
Много от Водолеите не съумяват да открият огромната обич, защото имат разнообразни разбирания от останалите зодии. Те постоянно се реят в облаците и са в търсене на магичното, което да окупира животите им.

Март месец обаче се обрисува да бъде не малко прочувствен за Водолеите. Освен, че ще отрият огромната обич, те ще я познаят още след първата среща. Това ще им помогне да не губят ненужно време и да се впуснат в сантименталното премеждие!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР