и са двете страни на една и съща монета от

...
и са двете страни на една и съща монета от
Коментари Харесай

Психолог: Бойко Борисов и Слави Трифонов са двете страни на една и съща монета

и са двете страни на една и съща монета от позиция на политическия инженеринг. Това сподели психологът Михайлина Абрашева за предаването „ Добър ден, България “ на Радио „ Фокус “. Психологът разяснява, че партията на Слави Трифонов „ ИТН “ не е нов политически индивид, тъй като съществува в пространството от 2000 година под форманта на шоу, което услужливо е подкрепяло от екрана през годините една или друга партия. По думите ѝ новите лица в 45 Народно събрание са леко подправени остарели. „ Не може да приказваме, че моторът на Има Такъв Народ са нови лица и нов индивид “, счита психологът.
„ Това, което обра като избор Има Такъв Народ са хората, които са разочаровани по една или друга причина, изморени, недоволни, не са осъществили упованията си от този модел на ръководство, само че това са симпатизантите, последователите на ГЕРВБ първоначално, които са моделирани като такива тъкмо от „ Шоуто на Слави “. Хора, които харесват неприятните момчета, девойките, които стартират със силикон от ранна възраст, и всичко това на фона на една чалга просвета. “
 Слави Трифонов реши да прави партия, аз още не съм решил да върша шоу (ВИДЕО) Слави Трифонов реши да прави партия, аз още не съм решил да върша шоу (ВИДЕО)
Изписаха министър-председателят в оставка Бойко Борисов от болничното заведение. Той бе опериран поради контузия на дясното коляно, получена по врем...
Според Михайлина Абрашева мълчанието от страна на „ ИТН “ е индикатор за боязън от вдишване на отговорност. Друго, което се разчита, е невъзможността да се откри тактика, с която да се ръководи в близко време. По думите ѝ хората от „ ИТН “ са призвани да вършат друго, на тях не им е забавно да бъдат в обстановката, в която са сложени сега. „ Намеренията са били едни, а резултатът е различен “, сподели още Абрашева и заключи, че водещото сега е боязън и неизясненост какво да се прави.
Михайлина Абрашева сподели още, че вотът на българите на последните избори е бил напълно прочувствен, основан на правилото „ обичам - не обичам, одобрявам – не одобрявам “. Тя посочи, че това е особено изобщо за гласуването на българите през последните 30 години, само че този път е било напълно такова, тъй като хората не са имали опция да избират сред политически платформи и стратегии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР