и са двама от най-великите боксьори за всички времена, а

...
и са двама от най-великите боксьори за всички времена, а
Коментари Харесай

Мечта на поколения: Бой между Тайсън и Али - кой би победил

и са двама от най-великите боксьори за всички времена, а съгласно мнозина - и най-великите. За най-огромно страдание на всички почитатели по света обаче, те в никакъв случай не са имали шанса да се изправят един против различен на кръга.
Причината, несъмнено, е, че са били дейни в този спорт в разнообразни времена. Каналът в Youtube - Boxing Fight Simulations, въпреки всичко опита опит - какво би се случило, в случай че двамата огромни се изправят един против различен.

След първия рунд наподобява като че ли Али управлява повече събитията на кръга и поема надалеч по-малко удари, в сравнение с предлага на Тайсън. Майк даже получава рана под лявото око, нанесена от неговия конкурент. Няма по какъв начин да подминем и обстоятелството, че Али е много по-висок, което му дава съществено преимущество.
25 секунди след началото на рунд 3, Али поваля противника си на земята. Реферът стартира да отброява, само че Тайсън съумява да се изправи на крайници в точния момент. Двамата стартират очевидно да се изморяват, а Железния Майк дава отговор уместно на Мохамед Али, като вкарва лява кука в лицето му и го праща на кръга. Все отново Али също се изправя - на 5-ата секунда.
Четвъртият рунд стартира и очевидно Тайсън има много вреди по лицето, до момента в който наподобява като че ли Али няма никакви. 45 секунди в рунда и Тайсън вкарва ъперкът в Али, с който още веднъж го поваля, само че вторият още веднъж се изправя на крайници.
Впоследствие Али поваля общо още 3 пъти Майк Тайсън, само че при последния подобен Железния Майк не съумява да се изправи в границите на 10-те секунди и по този начин Али е разгласен за победител в багра посредством нокаут (можете да видите видеото по-долу в материала).
Както е известно, Майк се завърна на кръга доскоро повече от година за пердах с Рой Джоунс. Специално за мача - .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР