Финал на Световната купа за жени: Списък на всички места, където можете да гледате как английските лъвици се изправят срещу Испания

...
и са домакини на тазгодишния турнир, а основният спектакъл ще
Коментари Харесай

и са домакини на тазгодишния турнир, а основният спектакъл ще започне в 11 часа сутринта в неделя британско време (20:00 часа) местно време на стадион „Австралия“ в Сидни).

Но ако не сте успели да прелетите 10 000 мили, за да гледате мача лично, тук има много места, където да развеете знаме... несъмнено с възторжени скандирания „Връща се у дома“, кънтящи навсякъде около вас.

Повече от 13 милиона души се очаква да гледат финала или по телевизията, или на големи екрани, с няколко прожекционни събития навсякъде.

Виктория Парк в източен Лондон ще бъде домакин на безплатна „супер прожекция“, която може да побере повече от 12 000 фенове.

Кметът на Лондон Садик Хан каза, че атмосферата на прожекцията ще бъде „електрическа“ и се надява на хиляди фенове да „ревят на отбора в най-големия им мач досега“.

„Искам да остана в Англия“: Сарина Вигман се ангажира с лъвиците преди Света на жените Финал за купата

Стадион Уембли и площад Трафалгар няма да показват мача тази година.

Междувременно залите на Boxpark в столицата също ще се разтърсват, тъй като техните места на Уембли и Кройдън вече са продадени навън, въпреки че можете да се присъедините към списъка с чакащи за Shoreditch.

Изображение: фенове на Световното първенство по футбол за жени 2023 в Boxpark Wembley Изображение: Boxpark Croydon, когато Англия победи Австралия на полуфинала

Комерсиалният Canary Wharf ще се наслаждава на World Купа треска с голям екран в Canada Square Park, докато Vinegar Yard, няколко спирки надолу по Jubilee Line в London Bridge, също ще показва играта.

Clapham Grand, Big Penny Social в Walthamstow, Spitalfields Пазарът близо до Ливърпул Стрийт и Clubhouse 5 на Лестър Скуеър също ще имат финала на големи екрани.

Изображение: Фенове на стадиона на Челси, подкрепящи Лъвиците в мача им срещу Нигерия

През се очаква хиляди да се стекат в Пикадили Гардънс ' големи екрани, които ще показват пълната подготовка за мача и ще има барове наблизо за сервиране на алкохол.

и ще се присъедини към празненствата в неделя.

Birmingham Bierkeller е обещаващ да бъде футболна гореща точка със суперекран като негова основна атракция плюс над 20 екрана и два проектора.

Фензоната на NX на Tyneside се гордее с „феноменална мега прожекция“, с песни на публиката и семейна атмосфера.

Други центрове с множество големи екрани са създадени в цялата страна, включително в Шефийлд, Нотингам и Бристол – докато фен зоната на Джърси на открито ще приветства масивни LED екрани в столицата Сейнт Хелиър.

И църквите са готови да изместят неделните си служби, след като Англиканската църква каза, че е „добре“ да го направят.

Това означава подобни на църквата „Света Мария“ в Съри ще почерпи хората с "кифлички с бекон и газирано" след основната си сутрешна евхаристия, с хляб и вино.

Вигман: „Искаме да си тръгнем със Световната купа“

Прочетете повече:
The ' треньорът на гениалните Лъвици се надява да сложи край на почти 60-годишното страдание на Световното първенство за Англия
Коя Лъвица е най-ценният играч на Англия?

Какво ще кажете за пинта преди мача?

Пъбовете навсякъде могат да избират кога да отворят в неделя, но времето, от което могат да започнат да продават алкохол, варира в зависимост от индивидуалния лиценз на всеки пъб.

Английските фенове празнуват всеки гол

Британската асоциация на бирата и пъбовете заяви, че повечето пъбове могат започнете да сервирате алкохол от 11 сутринта - начален час - но призовава за смекчаване на закона, така че футболните фенове да могат да се насладят на питие от 10 сутринта. направете "", така че пъбовете да могат да работят по-рано в деня на финала.

Временни промени в законите за лицензиране в Англия и Уелс бяха направени за специални събития в миналото, като финала на Евро 2020 и късно Платиненият юбилей на кралица Елизабет II.

... и допълнителен празник?

Лейбъристката партия трябва ли Лъвиците да вдигнат трофея.

Правителството каза допълнителна банкова ваканция в момента не е в плановете й, добавяйки, че ще намери „правилния начин за празнуване“, ако Лъвиците излязат победители.

Въпреки широко разпространените обществени призиви, никога не е имало допълнителна банкова ваканция след спортно постижение.

Говорител на правителството каза пред Sky News: „Спечелването на Световната купа би било огромен момент за страната и не се заблуждавайте, че ще намерим правилния начин да празнуваме.

"Както [мениджърът на Англия] Сарина Вигман каза, първото нещо, което трябва да направите, е да се съсредоточите върху финала и цялата страна ще подкрепя Лъвиците този уикенд."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР