И припомни за лъжата Костинброд от изборите преди няколко години

...
И припомни за лъжата Костинброд от изборите преди няколко години
Коментари Харесай

Борисов Изригна! В Учебника На Кгб Пише Следното: Най-Добрият Начин Да Унищожиш Един Човек

И напомни за " лъжата Костинброд " от изборите преди няколко години и предсказа за евровота " Костинброд 2 ".

" Точно в деня на размисъл, когато не може да се реагира. Българска социалистическа партия занесоха сигналите в прокуратурата. Те в това са най-хубави и нямат различен късмет. В учебника на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) написа следното: " Най-добрият метод да унищожиш един човек е да подбереш определени истини за него и по-късно да ги съчетаеш в някаква композиция ". Тръгва информацията, ГЕРБ губи 6% поради Костинброд и по-късно се оказва, че няма подправени бюлетини, нито рейсове с двойни дъна. В четвъртък-петък ще се готвим за реакция ", сподели министър председателят.

" Те виждат, че като причини няма какво да създадат. Разчитаха, че със завист и ненавист ще разклатят партията. Уплашиха се, тъй като направеното от ГЕРБ няма опция. На този декор е нашата листа с способени и знаещи хора - въз основата на какво да ни победят. Виждате, че пробваха със завист и ненавист, само че не съумяват. Ние имаме готова листа и по тази причина пробват по различен метод. На дебата на водачите на листи се демонстрира, че Мария Неделчева (Габриел) в пъти превъзхожда ", добави Борисов.

" Силата на ГЕРБ са локалните структури, връзка с хората и грижа за всяко обитаемо място. Именно с това те привлякоха вниманието ми ", сподели от своя страна лидерът на листата на ГЕРБ Мария Габриел, която беше дружно с него в студиото.

По думите й злоупотреби има на всички места, само че значимото е страната да не ги замазва и да поеме отговорност.

" Това ни отличава от другите и бихме желали да забележим това и в другите представители на политическите сили ", добави Габриел.

" В последния отчет на Европейската счете палата, по отношение на докладваните опити за измами, България стои доста добре пред страни като Холандия, Франция, Германия и Австрия. Когато вземем поради злоупотребите по отношение на общия брой получени евросредства още веднъж сме в златната среда и изпреварваме страни като Италия, Франция и Унгария ", сподели още тя.

Какво сподели още Борисов за къщата в Барселона и Цветан Цветанов. Очаквайте детайлности...
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР