И при ЦСКА, и при Левски не се получаваше на

...
И при ЦСКА, и при Левски не се получаваше на
Коментари Харесай

Димитър Пенев: Левски ни победи с половин гол

И при ЦСКА, и при " Левски " не се получаваше на финала за Купата на България в неделя, само че ни победиха с половин гол, съобщи Димитър Пенев пред публицисти.

Стратега бе централна фигура на гала в музея на " алените " на ст. " Българска войска ", на която бе показана имитация на първата шампионска купа, извоювана от ЦСКА (тогава " Септември при ЦДВ " ) - през 1948 година

Пенев бе запитан и за част от хореографията на почитателите на ЦСКА-София в бранш Г - фотография от край през 1967 година, на която някогашният бранител е надскочил Георги Аспарухов-Гунди. " Винаги ще бъдем високо над вас ", се четеше изпод.

https://www.clubz.bg/uploads/2022/05/ЦСКА почитатели край 2022 Българска телеграфна агенция.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 800 " height= " 533 " />

Противоречивата демонстрация провокира доста мнения и напрежение сред ентусиасти след дуела, извоюван с 1:0 от " Левски " с попадение след рикошет.

" Имам тази фотография у дома. На доста места има тези мои фотоси. Виждате разликата в отскоците, макар че Аспарухов беше с 10 сантиметра по-висок. Това беше един футболен, чист дуел, без нарушаване. Това е история и урок за младото потомство ", сподели Чичо Митко.

Треньорът №1 на XX век в България разяснява и финала:

" Един мач, който основава напрежение измежду последователите. Самите състезатели би трябвало да надвишават качествата си и тогава се получава добър мач. След като ЦСКА загуби, значи не се е получило. И при " Левски " не се получаваше, само че с половин гол победиха.

Важното е играчите да извършват дилемите над 50 %. Ако е под 50 % е ясно, че има някакво вътрешно отношение - управление, треньор, въпроси, които не са ясни и чисти. "

Реплика на първата купа, извоювана от " армейците ", е разполагаем в музея.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР