И през тази година благотворителната кампанияКоледа в Глушка“на Община Трявна

...
И през тази година благотворителната кампанияКоледа в Глушка“на Община Трявна
Коментари Харесай

Коледа в Глушка събра над 200 кг кучешка храна за животните в приюта Улични сърца

И през тази година благотворителната кампания„ Коледа в Глушка “на Община Трявна съумя да събере над 200 кг пакетирана храна за безстопанствените кучета от приюта„ Улични сърца “в село Глушка. Припомняме, че самодейността започва предходната година и към този момент е част от Коледно-новогодишната стратегия на локалната власт. Каузата в помощ на опашатите ни другари от приюта сплоти и този път дребни и огромни, които с наслада подариха пакети със суха кучешка храна, консерви и най-различни лакомства.

Най-инициативни, несъмнено, още веднъж бяха децата от ДГ „ Калина “ и ДГ „ Светлина “ в Трявна. Малчуганите усърдно бяха подредили своите пакети с кучешка храна, които авансово бяха донесли в детските градини със своите родители. Всички единомислещо обявиха, че кучетата са най-хубавите другари на индивида и се надпреварваха да опишат какви грижи поставят за своите домашни любимци.

Благотворителната акция на Община Трявна„ Коледа в Глушка “предизвика вълна от съпричастност и измежду локалните поданици, които и тази година подадоха ръка на животните в приюта. Десетки дарени чували, консерви и лакомства бяха събрани и от трите търговски обекта, които с удоволствие се включиха в самодейността.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР