И през следващото денонощие ще се задържи облачно. В Западна

...
И през следващото денонощие ще се задържи облачно. В Западна
Коментари Харесай

Ще продължат ли валежите и в понеделник?

И през идващото денонощие ще се задържи облачно. В Западна България преваляванията ще стопират и облачността краткотрайно ще намалее.
 
В утринните часове и денем слаби превалявания от сняг ще има в централните региони на Дунавската низина, а слаб дъжд на доста места в Централна Южна и Източна България. Вятърът последователно ще се ориентира от север, в Източна България - от североизток и ще е слаб до сдържан. Минималните температури ще са от минус 5 до 0 градуса, в Югоизточна България до 5 градуса. Максималните температури ще са сред 0 и 5 градуса, по морския бряг до 10 градуса.
 
Атмосферното налягане ще се покачва и ще е близо до междинното за месеца.
 времето зима жена сняг ThinkStock/Getty Images
По Черноморието ще е облачно със слаби превалявания от дъжд. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури сред 10 и 12 градуса. Температурата на морската вода е към 9 градуса. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.
 
В планините ще бъде облачно с валежи от сняг, в масивите от Източна България - от дъжд. Ще духа сдържан вятър от юг-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра - към 3 градуса, на 2000 метра - към минус 3 градуса.-->

 кодове за 17 декември

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР