И през следващото денонощие промяна на синоптичната обстановка не се

...
И през следващото денонощие промяна на синоптичната обстановка не се
Коментари Харесай

Пак мъгла утре сутринта по морето, температурите до 22°

 И през идващото денонощие смяна на синоптичната конюнктура не се чака. Времето ще продължи да се дефинира от област на високо атмосферно налягане. През нощта, над по-голямата част от страната, ще бъде ясно и безшумно. В низините на Източна България и тук-там по поречието на р. Дунав ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност. Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред 4° и 9°, по Черноморието – сред 12° и 15°.

Утре ще се задържи най-вече слънчево и топло за сезона. До обяд ниската облачност в източните региони ще намалее, мъглите ще се вдигнат и видимостта там ще се усъвършенства. Почти безшумно време. Максималните температури ще бъдат сред 22° и 27°, малко по-ниски в източните региони.

Над планините ще е слънчево. Ще духа слаб източен вятър. Топло за сезона с оптималната температура на височина 1200 метра към 21°, на 2000 метра – към 14°.

Над Черноморието преди обяд ще има ниска слоеста облачност, тук-там и мъгла. Около обяд облачността ще намалее, мъглите ще се вдигнат и видимостта ще се усъвършенства. Максимални температури на въздуха: 19°-22°. Температурата на морската вода е 20-21°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР