И през следващите часове ще остане ветровито. Ще духа предимно

...
И през следващите часове ще остане ветровито. Ще духа предимно
Коментари Харесай

Топли почивни дни

И през идващите часове ще остане прохладно. Ще духа най-вече сдържан вятър, на моменти и мощен от запад-северозапад.

И до края на деня облачността ще се задържи променлива. По-плътни ще бъдат облаците над северните и източните региони и там не са изключени и краткотрайни превалявания от дъжд. Максималните температури през днешния ден ще бъдат сред 16 и 21 градуса.

Утре ще бъде слънчево, с повече облаци преди обяд над източната половина от страната. Вятърът ще отслабне. Ще е най-вече слаб от запад.

Затоплянето ще продължи. Утре минималните температури ще са най-вече сред 2° и 7°, оптималните температури ще са най-вече сред 19° и 24°, по-ниски по морския бряг.

В понеделник ще остане слънчево, сутринта на обособени места в източните региони видимостта ще бъде понижена. В Източна България ще духа слаб до сдържан югозападен, по Черноморието – югоизточен, вятър. Максималните температури ще са сред 20° и 25°. Късно след обяд над северозападните региони ще се развие купеста облачност. Във вторник ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността, на обособени места, основно в планините и планинските региони, с краткотрайни валежи, допустимо е да прегърми. Вятърът ще се ориентира от север-северозапад и дневните температури едва ще се намалят. В сряда, основно в Западна и Централна България, ще има валежи с временен характер; в Рило-Родопската област ще прегърми. Дневните температури, повече в Северна България, ще се намалят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР