И през отиващата си година разцъквахме различни по типове игри.

...
И през отиващата си година разцъквахме различни по типове игри.
Коментари Харесай

Екшън, мистерии и отворени светове: Топ игрите с най-добри истории за 2022 г.

И през отиващата си година разцъквахме разнообразни по видове игри. Някои бяха същински екшъни, други впечатляващи отворени светове, трети пък - типични рейсинг игри. За геймърите обаче постоянно са се отличавали тези с впечатляващи истории. Такива истории, които остават, а нерядко въодушевяват и киното. 

Кои бяха игрите с най-хубави истории през 2022 година? Конкуренцията беше жестока!

Виж още: Хакове, трендове и чехли: Какво се гледаше най-вече в TikTok през годината

A Plague Tale: Requiem

Requiem се появява едвам шест месеца след първата игра от заформящата поредност. Става въпрос за тъмно премеждие, което намира хубост в мрака. Историята е забележителна, разказвайки за френско момиче от 14 век. Тя се споделя Амисия и потегля на премеждие, в което би трябвало да избави своя дребен измъчен брат. Обратите обаче са впечатлаващи, а мистерията към непознатата болест на въпросния брат прави историята още по-интересна. 

God of War Ragnarok

God of War Ragnarok сигурно е една от топ 3 на игрите на 2022 година като цяло. Докато God of War 2018 беше отдадена на персоналната истроия на Кратос и Атрей, то в този момент към този момент имаме повече герои и тематики, свързани със фамилията, ориста и отмъщението. Героите са в действителност многопластови, а историята е цялостна с обрати на равни шпации, които вършат историята още по-вълнуваща. 

Виж още: Без изненади: Elden Ring и God of War Ragnarok обраха премиите за топ игри на 2022 година

Elden Ring

Elden Ring e следващото заглавие, за което се говореше доста тази година и има за какво. Когато е забъркано името на Джордж Р.Р. Мартин, няма по какъв начин и да е другояче! Мрачен фентъзи свят, страхотни герои и враждебни създания. Тук изключително вълнуващо е, че става въпрос за отворен свят, което прави играта изключително жива. 

Immortality

Какво се е случило с Мариса Марсел? Това е въпросът, с който стартира Immortality. Отговорът е всичко друго, само че не и елементарен. В историята са забъркани ликвидиране, разнообразни столетия, неистини и още доста.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР